Dahası gelecek önümüzdeki haftalarda.
Yeni konsol almak şart!!!Cybersex 2077 şehri Tokyo’ya özenerek yapmış. Şahsen bu benim baya hoşuma gitti.
Oyun Geforce RTX 2080 Ti ve Raytracing özelliği ile görsterildi.
Yani oyun High End özellikleriyle böyle görünüyorsa bu oyunu asla şuanki nesille oynamam. Düşünün yeni nesil konsollarda oyunun nasıl görüneceğini.
Tanıtıma maalesef meh diyeceğim.
Baştaki british ablamız iyiydi.
Biraz karmaşık bir sunumdu.
Sunumun devamı olacakmış.
Alman oyun haber kanalı Gamestar’a 4 saat oynama hakkı verdiler. Sunumdan daha çok onların görüşü dikkatimi çekti.
Eğer bozmayıp oyunu cidden bize oynattıkları kısımlar gibi yaptılarsa oyun çok iyi olabilir dediler.
Aynı şekilde oyun cidden hala bitmemiş ve buglar varmış:/
O kadarını bilemiyorum da japonların bu bozuyor bu eskisi gibi değil değişiklik yapalım demek gibi huyları pek yok. Bir şey tuttu mu geberene kadar aynı format gidiyor.Aslında Pokemon,japonlar için ulusal bir değerdir.Aynı Hababam Sınıfı gibi,benzerlikleri şöyle;her nesile hitap etmesi,her nesilde insanların karakterleri benimsemesi,zamanında uzun süre alanın en iyiler olmuşlardır.Tek farkı biz sadece beyaz perdeye tıktık Hababam Sınıfını.Ulusal değer diyebiliriz.
Bir ara bayağı ucuzlamıştı 30 tl'ye kadar hem de;ama satın almaya tenezzül bile etmedim.Ac Odyssey'in deniz dövüşleri ne kadar saçmaymış ya.
Şimdiye kadar 20-25 saat paso karadaydım. Arada sırada denize açıldım. Şimdi bir görev için denizdeyim biz de 4 gemi karşıda 9 gemi+2 tane de kafa avcısı geliyor 11 gemi. Hepsi istisnasız bana sıkıyor. 4 gemiyiz biz niye bana sıkarsın anlamıyorum ki.