Batman serisini oynadın mı ılgaz ?@Historia Alemin kralı geliyor yol açın Bakalım nasıl bişey yapıcaklar
Batman serisini oynadın mı ılgaz ?@Historia Alemin kralı geliyor yol açın Bakalım nasıl bişey yapıcaklar
Hepsini oynadım.Batman serisini oynadın mı ılgaz ?
Benim sıralamada şöyle. Ama en fazla Knight oynadım, yarı üşütük haliyle gördüğü halisülasyonlar güzeldiHepsini oynadım.
City>Knight>Origins>Asylum bence.
Oynanışta Thor'a birisi "Kaptan Amerika'yı sen öldürdün." diyor. Çizgi romanda böyle bir şey mi var yoksa oyuna özel senaryoda geçen bir hadise mi acaba?Yakında çıkacak olan Marvel's Avengers'in yeni Gameplay'i gösterildi.
Oyunda kendine has ve yeni bir senaryo olacakmış.Oynanışta Thor'a birisi "Kaptan Amerika'yı sen öldürdün." diyor. Çizgi romanda böyle bir şey mi var yoksa oyuna özel senaryoda geçen bir hadise mi acaba?
Adının Gotham Knights yani çoğul olması oyunda@Historia Alemin kralı geliyor yol açın Bakalım nasıl bişey yapıcaklar
Knight bence çok güzel oyundu.Boss dövüşü olsaydı ve Batmobile çok değil birazcık azaltılsaydı benim için zirveye oturabilirdi.Benim sıralamada şöyle. Ama en fazla Knight oynadım, yarı üşütük haliyle gördüğü halisülasyonlar güzeldi
City,Origins,Knight, Asylum.
Arkham Knight sonu belli değildi. keşke onu devam ettirselerdi.
Bruce öldü mü? ölmedi mi? belli değil.
Aynen.Orayı çok zorlamışlardı zaten o değil başka biri falan diye reklam yapmışlardı hep.O çıkmasından ziyade bu yanıltma yüzünden insanlar sinirlendi.Arkham Knight
Eğer malum kişinin kimliğini bilmiyor olsaydım oyun o zaman çok daha etkili olurdu ama çok belliydi Jason Todd olduğu, seri ile ilgili olmanın zararları