Yan oyun o yüzden pek önemli değil de, niye moba?Zamanında ne güzel gameboy'da falan oynardım. Çok bozdular.
Daha uygun alternatif çok.
Yan oyun o yüzden pek önemli değil de, niye moba?Zamanında ne güzel gameboy'da falan oynardım. Çok bozdular.
Pokemon GoaşdskjlşkdjsfSenelerdir Mmo oyun yapmadı şerefsiz Nintendo. Anca Pokemon Crater, Pokemon İndigo gibi browser oyunlara kaldık.:/
Ben demişimdir, diyorum, diyeceğim. Ama yapmazlar kodumu embesil pokemon oyunlarına tapan fanları var çünkü bunların ekmeklerine yağ süren. Oyunlar çıktığı gibi alan aynı bokun yeşili için oyun çıkmadan nöbet bekleyen falan. Yapmazlar yani niye uğraşsınlar. Ayrıca pokemondan moba yapmak nedir hayır niye yani :/ Beyninizin kıvrımlarını seveyim sizin.Bu forumda birisi Zelda renk paletlerini kullanarak aynı lezzette bir açık dünya yapsalar çok güzel olurdu demişti. Keşke yapsalar.
Bu arada en iyi oynu emeralddır.
Lol mobile çıkacakken çıkartmaları kötü zamanlama olmuş. Hangi platformlarda oynanır bilmiyorumda telefonda şuan zaten mobile legends var. Lol çıktığı an ona geçerler.Moba türünde Pokemon oyunu mu geliyormuş....
Nfs remaster degılmi switch icin.?Historia ile Gaming News: 24.06.2020
1) Epic Games ve Steam savaşı kızışmaya doğru gidiyor.
17 senelik Steam 95 milyon üye ve aynı anda oynayan 20 milyon oyuncu bildirdi.
1.5 senelik Epic Games ise 61 milyon üye ve aynı anda oynayan 13 milyon oyuncu bildirdi.
Epic Games'in bu büyüme hızı daha ne kadar sürecek diye merak ediliyor.
2) Need for Speed ile ilgili yeni bilgiler çıktı ortaya.
Yeni oyun NFS Hot Pursuit'in remake'i olacakmış.
3) Batman oyunu ile ilgili yeni ipuçları çıktı ortaya.
Yeni Batman oyunun adı Gotham Knights olabilirmiş.
Oyunun 22 Ağustos Dc Fandome etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.
4) Yakında çıkacak olan Marvel's Avengers'in yeni Gameplay'i gösterildi.
Hatırlatma:
Cd Projekt yarın saat 19:00'da Cyberpunk'ın Night City Wire toplantısının ilk bölümünü yayınlayacak.
Cyberpunk ile ilgili yeni Trailer ve Gameplay gösterilecek.
NFS Hot Pursuit Switch, Pc ve bütün konsollar için çıkacak.Nfs remaster degılmi switch icin.?
@Invictus seni etiketlemeye unutmuşum:/Historia ile Gaming News: 24.06.2020
1) Epic Games ve Steam savaşı kızışmaya doğru gidiyor.
17 senelik Steam 95 milyon üye ve aynı anda oynayan 20 milyon oyuncu bildirdi.
1.5 senelik Epic Games ise 61 milyon üye ve aynı anda oynayan 13 milyon oyuncu bildirdi.
Epic Games'in bu büyüme hızı daha ne kadar sürecek diye merak ediliyor.
2) Need for Speed ile ilgili yeni bilgiler çıktı ortaya.
Yeni oyun NFS Hot Pursuit'in remake'i olacakmış.
3) Batman oyunu ile ilgili yeni ipuçları çıktı ortaya.
Yeni Batman oyunun adı Gotham Knights olabilirmiş.
Oyunun 22 Ağustos Dc Fandome etkinliğinde tanıtılması bekleniyor.
4) Yakında çıkacak olan Marvel's Avengers'in yeni Gameplay'i gösterildi.
Hatırlatma:
Cd Projekt yarın saat 19:00'da Cyberpunk'ın Night City Wire toplantısının ilk bölümünü yayınlayacak.
Cyberpunk ile ilgili yeni Trailer ve Gameplay gösterilecek.