2 saat falan oynadım ben, kalsın.Müthiş bir oyun.Zaten oyun açlığı çekiyorum tekrar başlayacam bu gidişle.
2 saat falan oynadım ben, kalsın.Müthiş bir oyun.Zaten oyun açlığı çekiyorum tekrar başlayacam bu gidişle.
sekiroya verdiğim paraya acıdım bende.2 saat falan oynadım ben, kalsın.
Wolfenstein'de eklenebilir. Acayip eğlenceli yeni oyunları.Cod kusturdu artık ama Bad Company 2 hala efsanedir gözümde. Ayrı bir tadı vardı.
Müthiş bir oyun kaçırıyorsun ama sen bilirsin.2 saat falan oynadım ben, kalsın.
Oyun dediğin dozunda zor olur. 70 kere ölünmez bir bossa.Müthiş bir oyun kaçırıyorsun ama sen bilirsin.
Ben o kadar zorlanmamıştım ilk oynadığımda.Kontrollere alışmak gerek.Oyun dediğin dozunda zor olur. 70 kere ölünmez bir bossa.
Şu an onu düşünüyorum.İndirime de girmiş.Aklıma Rome 2 deki efsane savaşlar geliyor.Online mevzusu nasıl acaba.@NiTian ErXing
Origins için mükemmel diyemem ama oynatıyor kendini. Seversin bence.
@Eustass Captain Kidd
Total War Warhammer 2'yi indiriyorum şu an. Geçen sene çok keyif alarak oynamıştım.
Bannerlord sıktı mı?Fiyatına göre düşünülebilir.Oyun yok la oynayacak.Sıkıntıdan Skyrim oynicam bu gidişle :/
Çok iyi. Stratejiyle aran iyiyse kaçırma.Şu an onu düşünüyorum.İndirime de girmiş.Aklıma Rome 2 deki efsane savaşlar geliyor.Online mevzusu nasıl acaba.
Hadi ya :/ Ne bekliyordun, ne buldun diye sorayım o zaman.