Üye silindi 5781
Bu Yakuza serisini oynayan oldu mu ? Bildiğim kadarıyla hikayesi çok iyiymiş , ben zaten hikayeli oyunlara bayılıyorum.Öneren var mı ?
Co-op oynanış getirseler sallarlar piyasayı.Atmosferi ve hikayeyi geliştirdiler mi diğer tüm oyunlar diz çöküp tövbe ister.Elden Ring bekliyoruz artık :/Valla yav benim de canım çekiyordu zaten beraber başlayak :/ O değil de keşke şerefsizlik yapmayıp şu oyunu daha da geliştirip 2.'sini çıkarsalar çok tatlı olurdu. Çok potansiyelli ama az bütçeli olduğunu hemen belli ediyor Sekiro.
Fiyat olarak çok.Maksimum 50 saatlik bir oyun için fazla.Çıkalı 1 yıl oldu hala indirimli halini bile 187 liraya satıyor gavatlar.
Hikaye istiyorsan metal gear çok iyi.Tabi oynamadıysan.Sağlam ingilizce gerekiyor o ayrı.Bu Yakuza serisini oynayan oldu mu ? Bildiğim kadarıyla hikayesi çok iyiymiş , ben zaten hikayeli oyunlara bayılıyorum.Öneren var mı ?
Co-op oynanış getirseler sallarlar piyasayı.Atmosferi ve hikayeyi geliştirdiler mi diğer tüm oyunlar diz çöküp tövbe ister.Elden Ring bekliyoruz artık :/
Phantom Pain'i oynadım , çok hoşuma gitmişti.Bu yeni oyunu çıkmış şimdi sen diyince baktım , Metal Gear Survive diye ama sanırım bu oyun olay olmuştu , Kojima'sız yaptılar diye.Oynadın mı yenisini?Hikaye istiyorsan metal gear çok iyi.Tabi oynamadıysan.Sağlam ingilizce gerekiyor o ayrı.
Düşük bütçeli dark souls la bu
Şunu görmüş müydün? Baya sağlam duruyor.
Benim için MGS=Kojima olduğu için oynamadım.Çok gömülmüştü o zamanlar oyun.Phantom Pain'i oynadım , çok hoşuma gitmişti.Bu yeni oyunu çıkmış şimdi sen diyince baktım , Metal Gear Survive diye ama sanırım bu oyun olay olmuştu , Kojima'sız yaptılar diye.Oynadın mı yenisini?
İyi ya işte fena mı? Beni etkiledi valla umarım patlamaz.Düşük bütçeli dark souls la bu
Fiyatına göre düşünülebilir.Oyun yok la oynayacak.Sıkıntıdan Skyrim oynicam bu gidişle :/İyi ya işte fena mı? Beni etkiledi valla umarım patlamaz.
Blood and Wine'yi oynuyorum. 220 saat oldu. Sekiro'yu bir arkadaşımda oynadım deneme amaçlı.Onlarla ilişki kuramadım henüz :/
Özgürlük konusunda oyun güzel de ben pek alışkın değilim bu tür oyunlara :/ Keşke tam anlamıyla açık dünya olsaydı dedim bazı yerlerde. Neyse bu hali de güzel.
He sevmediğim bir nokta da çok fazla diyalog var be. Oku oku bitmiyor. :/
@Smoker
Ne oldu Witcher?