Division 2 oyna bence gayet iyi. Warlords eklentisi de fena değil.Daha çok multiplayer bir deneyimden bahsediyorum hacı yoksa pcye indirir MW üçlemesini oynarım ama sarmıyor öyle be.
Call of Duty MW 1-2-3 ile BO 1-2 ve Battlefield Bad Company 2. Açlık maçlı komaz bunlar da.@Dattebayo..!
Ben ne zaman fps açlığına girsem FC 3 ve Crysis 1 oynarım. :/ Bu ikisi hem kendi içlerindeki serilerden hem de piyasadaki çoğu fps'den daha iyidir.
Persona 3 benim favorim ama özgürlük bakımından çok daha kötüydü. 5'te iyileştirmişler onu bayağı. Chihaya ve Kawakami'nin açtığın yetenekleri bu konuda yardımcı oluyor diye hatırlıyorum.Oyun epey özgürlük sunsa da bence yeterli değil. Öğleden sonra bir iş ve akşam bir iş şeklinde iki aktiviteye izin veriyor.
Onlarla ilişki kuramadım henüz :/Persona 3 benim favorim ama özgürlük bakımından çok daha kötüydü. 5'te iyileştirmişler onu bayağı. Chihaya ve Kawakami'nin açtığın yetenekleri bu konuda yardımcı oluyor diye hatırlıyorum.
Cod kusturdu artık ama Bad Company 2 hala efsanedir gözümde. Ayrı bir tadı vardı.Call of Duty MW 1-2-3 ile BO 1-2 ve Battlefield Bad Company 2. Açlık maçlı komaz bunlar da.
Müthiş bir oyun.Zaten oyun açlığı çekiyorum tekrar başlayacam bu gidişle.Bu Sekiro denilen oyunu yapanı Allah kahretsin, gün yüzü görmesin, başı beladan kurtulmasın. Başka da bir şey demiyorum.
Valla yav benim de canım çekiyordu zaten beraber başlayak :/ O değil de keşke şerefsizlik yapmayıp şu oyunu daha da geliştirip 2.'sini çıkarsalar çok tatlı olurdu. Çok potansiyelli ama az bütçeli olduğunu hemen belli ediyor Sekiro.Müthiş bir oyun.Zaten oyun açlığı çekiyorum tekrar başlayacam bu gidişle.
Çıkalı 1 yıl oldu hala indirimli halini bile 187 liraya satıyor gavatlar.Müthiş bir oyun.Zaten oyun açlığı çekiyorum tekrar başlayacam bu gidişle.