Bir anlık gazla Nioh oynamaya karar verdim. Bakalım ne kadar sürecek.
İlk 1 saatte kaç defa öldüğünü sayar mısın çok merak ediyorumBir anlık gazla Nioh oynamaya karar verdim. Bakalım ne kadar sürecek.
Çıldırmazsam sayarım.İlk 1 saatte kaç defa öldüğünü sayar mısın çok merak ediyorum
Sekiro oynadın mı?Bir anlık gazla Nioh oynamaya karar verdim. Bakalım ne kadar sürecek.
Oynamadım. İkisine de baktım biraz önce. Nioh'ta karar kıldım. Sekiro'yu, Nioh'tan sonraya bıraktım. Neden onu sordun?Sekiro oynadın mı?
Sence?Oynamadım. İkisine de baktım biraz önce. Nioh'ta karar kıldım. Sekiro'yu, Nioh'tan sonraya bıraktım. Neden onu sordun?
Hayır şey bekledim; onu oynamadan önce bunu oyna falan. Yoksa anladım da.Sence?
Hiç bir oyunda yada dizi film vs. bu kadar muhteşem kılıç savaşları görmedim.Hayır şey bekledim; onu oynamadan önce bunu oyna falan. Yoksa anladım da.
Genelde sinirlenip bırakırım ama bu sefer devam edeceğime inanıyorum. Bakalım. Sağ olasın tavsiye için.@Roronoa Zoro Hino Enma namıdiğer vampir kevaşeye geldiğinde çıldırma noktasına gelebilirsin dostum. Buna hiç gerek yok, aşırı sabırlı ol sakince saldır ve kevaşenin hareketlerini ezberle. Herhangi bir bossa ya da bölüme kızıp oyunu bırakma, sömürene kadar oyna. Nioh mükemmel oyundur, çok zevk verir.