Belki son boss MihawktırHahaha, Kaido kesme de olsa keşke.
Belki son boss MihawktırHahaha, Kaido kesme de olsa keşke.
Spoiler vermek üzereyim reis elim ayağım titriyor, bosslar Kaido'yu aratmaz onu söyleyeyim neyse ben gideyim senin için sağlıklı olmayacak.Hahaha, Kaido kesme de olsa keşke.
Nioh'tan vazgeçirmeye mi çalışıyorsunuz arkadaş?Belki son boss Mihawktır
Ucundan döndüm resmen. Böyle giderse yiyeceğim cidden haha.Spoiler vermek üzereyim reis elim ayağım titriyor, bosslar Kaido'yu aratmaz onu söyleyeyim neyse ben gideyim senin için sağlıklı olmayacak.
Bu arada Nioh muhteşem oyun onu bitir bence de, Dattebayo reise katılıyorum.Nioh'tan vazgeçirmeye mi çalışıyorsunuz arkadaş?
Ucundan döndüm resmen. Böyle giderse yiyeceğim cidden haha.
Deneyeceğim. Teşekkür ettim.Bu arada Nioh muhteşem oyun onu bitir bence de, Dattebayo reise katılıyorum.
PC iyiyse steamdan al.Olum Sekiro'yu çok övmeyin lan para yok ******* :/ Ayıptır
Dostum pc yakında chrome'u açmayacak diye korkuyorum. Öyle bir seviye düşün. Konsola el mahkumPC iyiyse steamdan al.
İndirmeye bıraktım niohu.Aklımdaydı zaten ama hazır sen de oynuyorken başlayayım dedim.Bakalım dedikleri kadar zor mu.Nioh'a başladım. Şimdilik iyi gidiyor. Bayağı sevdim dövüş sistemini.
@Historia Saat tutmadım ama Tower of London bölümünü bitirene kadar 4 ya da 5 kere öldüm. Sonunda bir boss geldi ama kolaydı sanırım. Onda hiç ölmedim.
Şimdi silah seçimi yaptırıyor. Kararsızım.