Bunu bitirip ona başlama planım var şu an.Hiç bir oyunda yada dizi film vs. bu kadar muhteşem kılıç savaşları görmedim.
Bunu bitirip ona başlama planım var şu an.Hiç bir oyunda yada dizi film vs. bu kadar muhteşem kılıç savaşları görmedim.
Sekiro tam kılıç fetişi işi.Ben bile bir ara çıldırmıştımBunu bitirip ona başlama planım var şu an.
2 oyun üst üste kılıca doyacağım yani.Sekiro tam kılıç fetişi işi.Ben bile bir ara çıldırmıştım
Nioh oynamadım ama sekiro tam o dediğinden.Roronoa zoro modu da var araştırırsan bulursun.2 oyun üst üste kılıca doyacağım yani.
Hahaha, yoksa sen o modu mu oynadın? Gizli Zorocu seni.Nioh oynamadım ama sekiro tam o dediğinden.Roronoa zoro modu da var araştırırsan bulursun.
Sekiro o konuda başka bir şey. Kafamda günlerce o kılıç sesleriyle gezdim yav.2 oyun üst üste kılıca doyacağım yani.
Tamam, beni ikna ettiniz. Kesin oynayacağım onu da.Sekiro o konuda başka bir şey. Kafamda günlerce o kılıç sesleriyle gezdim yav.
Yok Kurt iyi bir tipleme idi ordan devam ettim.Sen indir o modu sonra buraya gel zoro wanoda amiral deHahaha, yoksa sen o modu mu oynadın? Gizli Zorocu seni.
Ben genelde mod eklemeyi sevmem ya. Oyunu bitirdikten sonra bir göz atarım belki.
Hahaha, Kaido kesme de olsa keşke.Yok Kurt iyi bir tipleme idi ordan devam ettim.Sen indir o modu sonra buraya gel zoro wanoda amiral de