Switch almamak için kendimi zor tutuyorum:/Yine bir Pokémon klasiği. Yeni jenerasyon oyunu çıktı ve ben de sırf bu yüzden ikinci el bir Switch Lite kaptım. Vize zamanına denk geldi ama Pokémon oyunları kırmızı çizgimdir. İnsin bakalım, dayanamayıp starterların gelişimlerine bakarak spoiler yedim o kötü oldu.
@Historia Oyunun adı ne?Yine bir Pokémon klasiği. Yeni jenerasyon oyunu çıktı ve ben de sırf bu yüzden ikinci el bir Switch Lite kaptım. Vize zamanına denk geldi ama Pokémon oyunları kırmızı çizgimdir. İnsin bakalım, dayanamayıp starterların gelişimlerine bakarak spoiler yedim o kötü oldu.
Bilerek doğru düzgün trailerlarına bile bakmadım. 3 saat 40 dakika var daha yüklenmesine. Almanya'dan ayarlarsın ya uygun fiyata bi switchSwitch almamak için kendimi zor tutuyorum:/
Pokemon oyunlarını hep room indirerek oynuyordum ama bunu switch ile oynamam gerekiyor. Bu gidişle alcam galiba elim ayağım titriyor.
Pokemon Sword & Shield@Historia Oyunun adı ne?
Bakayım bi' videolarına.Pokemon Sword & Shield
Sen ciddimisin yoksa şakamıGelmiş geçmiş en iyisi pokemon crater dir.Gerisi çöp.
Oyun bitti zannederken Kanto yolculuğunun başlaması çık şık hareketti.Pokemon Gold dururken diğerlerine oyun demem. Jotho jenerasyonu en iyi Pokemonlara sahipti.