@Eustass Captain Kidd
5 saniye dinleyince otomatik olarak bazukayla ensenden çekip suratına patlatıyorlar xd
Ahahha o dövüşler iyiydi ya.Saf kılıç dövüşünden ziyade farklı tekniklerin olması güzel olmuş.Ng+ yı bitirip köşeye koydum oyunu.Isshin son moduyla çılgın atıyordu.5 dakika klink klank sesleri odada yankilandı.
@Eustass Captain Kidd
5 saniye dinleyince otomatik olarak bazukayla ensenden çekip suratına patlatıyorlar xd
O klink klank sesleri değil mi zaten dizlerinin bağını çözen Büyük haz veriyor.Ahahha o dövüşler iyiydi ya.Saf kılıç dövüşünden ziyade farklı tekniklerin olması güzel olmuş.Ng+ yı bitirip köşeye koydum oyunu.Isshin son moduyla çılgın atıyordu.5 dakika klink klank sesleri odada yankilandı.
Oyununun verdiği en büyük zevk o.O klink klank sesleri değil mi zaten dizlerinin bağını çözen Büyük haz veriyor.
hayır mail.ru dan alıyorsun tel no istiyor telefondan onay koduda istiyor@beyblade Telefon numarası vermeden üyelik alınabiliyor mu?
Tamamdır sağol.hayır mail.ru dan alıyorsun tel no istiyor telefondan onay koduda istiyor
İngilizce %90 haliyle oynadığımzı düşün.Oyuna başladan bir uygulama var onunda ingilizceye çeviriyorsun 20 saniyede. Oyuna etki etmeyecek kadar rusça kalmış sadece. Ping durumu Türkiyede aldığın pingi alıyorsun eudan farkı yok.Sonunda geldi.....
İng dil desteği var mı? Ms durumu nasıl?
İngilizce ile oynuyoruz aynen problem yok.Oyun fenaymış yav.. Yüklemeyi becerebilirsem başlarım bi bakarım oyuna.
Bir iki video baktım da İngilizce desteği ile oynuyorlardı.
Nioh cidden güzel oyun. Ben hile ile bitirdiydim gerçi artık ölmekten o kadar çok sıkıldıydım ki dayanamadım.Nioh güzel oyun atmosferi ve konsepti beğendim. Tabi saat başı 50-60 defa ölüyorsunuz ve acayip sabır isteyen bir oyun. Bakalım öle öle bitirmeye çalışacağım.
Onun yanında Need For Speed Heat’e başladım. Şunu söylemeliyim ki nihayet uzun yıllar sonra eski feeling’i yaşatan bir NFS yapmayı başardılar. Şu anlık çok iyi gidiyor hele gündüz-gece atmosferini çok iyi yansıtmışlar.
Oyunda şu an BMW i8 kullanıyorum bakalım hedef Audi R8.