Dead by Daylight gibi, çok zevkli. Eklesene beni, müsait olunca beraber oynarız.Aynen çok hoş bir oyun o.. Ben de tavsiye ederim.
Dead by Daylight gibi, çok zevkli. Eklesene beni, müsait olunca beraber oynarız.Aynen çok hoş bir oyun o.. Ben de tavsiye ederim.
Ben oynamıyorum. Bir keresinde ağabeyim oynarken gördüm. Gameplay videolarını izledim. Hoşuma gitmişti ama indirmemiştim. 6-7 güne telefonumu değiştireceğim. Değiştirdiğim zaman indireyim oynarız.Dead by Daylight gibi, çok zevkli. Eklesene beni, müsait olunca beraber oynarız.
Peki.Ben oynamıyorum. Bir keresinde ağabeyim oynarken gördüm. Gameplay videolarını izledim. Hoşuma gitmişti ama indirmemiştim. 6-7 güne telefonumu değiştireceğim. Değiştirdiğim zaman indireyim oynarız.
Bir ara PUBG ve PUBG Mobile olayı dönmüş o ne durumda ?
O da yaşıyor hala, bir değişiklik yok.Bir ara PUBG ve PUBG Mobile olayı dönmüş o ne durumda ?
Bilgisayarın gereksinimleri karşılamaz diye düşünüyorum . 2015 sonrası çıkan oyunlarda pc zorlanıyor baya.Torrent çektiysen eğer remastered versiyonunu indir.Fps düşüşleri ve ekstra modlamana gerek kalmıyor.Ben satın aldım remasteredı hiç bir yerde fps sorunu çıkmadı.
Remake değil ki bu.Sadece bir iki dokunuş yapmışlar o kadar.Kaldırır çok rahat.Bilgisayarın gereksinimleri karşılamaz diye düşünüyorum . 2015 sonrası çıkan oyunlarda pc zorlanıyor baya.
darısı demons souls'un başına ps3 varken oynamamak en büyük hatamdı şimdi yok inş çıkarırlar ps4 e yada pc yeRemake değil ki bu.Sadece bir iki dokunuş yapmışlar o kadar.Kaldırır çok rahat.
Heyecanla bekliyoruz. Dante'nin en ciddi olduğu oyun olacakmış yapımcıların söylediğine göre. Dante'nin yeni hali sanki çok yaşlı duruyor. Asıl merak ettiğim kişi vergil.
DMC 5'ten yeni video geldi. 2019'un sonbaharında çıkacaktı, şimdi 8 Mart'a alınmış. Askerden döndüğümde hazır olacak gibi görünüyor.