@Meradorn
Ayrıntıdan kastım senaryoyla alakalı değil. Oynanışı kastettim. Bu kadar ayrıntıyı başka oyunda görmedim ben. Oyundaki "şaka" amaçlı ekipmanlar bile ayrıntıyla işlenmiş.
Sadece adamın takma kol güçlerinden bile ayrı ilerlemeli bi oyun çıkardı. Kolunu fırlatıp "roket puunch" diye bağırması, 30 metre yakınındaki herkese elektrik verme, koluyla uzaktaki birini tutup kendine çekme, yere yumruk atıp ses dalgası sayesinde etraftaki canlıları görme, ıslık yerine kolunu çevirerek dikkat çekme şuan aklıma gelen güçleri mesela.
Silahları açtıkça ilerde bulduğun silah yapan amca sana çok farklı silahlar yapabiliyor. Bi tüfeğe bomba atar parçası atıp aynı zamanda taramalı tüfeği pompalıya çevirme, uyku gazı atan bazuka gibi şeyler açılıyor.
Fallout 4 çıkarken silah modifiyeleri için o kadar trailer yaptılar ama o oyun bile bu kadar ayrıntılı değildi.
Playstation sistemine girdiğin doğum günü tarihinde ordun sana sürpriz doğum günü kutlaması bile yapıyor. Bunun gibi şeyler oyunun kojimadan çıktığını belli ediyor benim için.
@RedTeroR
Bu oyunda geliştirilecek herşeyi geliştirmen imkansız
oyundaki online özellikleri kullanıp başkalarının kaynaklarını çalarsan belki mümkün olur.