Skyrim'in kendisine aşığım ben hacım o topraklara dağlara taşlara.Skyrim neymiş Witcher varken. Skyrim de karakter diye bişey yok zaten. Aşık olacağın karakterler var bu oyunda.
Skyrim'in kendisine aşığım ben hacım o topraklara dağlara taşlara.Skyrim neymiş Witcher varken. Skyrim de karakter diye bişey yok zaten. Aşık olacağın karakterler var bu oyunda.
Bende öyleydim cidden. Taki Witcher'ı oynayana kadar. Skyrim'de oynadığın onca zaman Witcher'dan sonra boşmuş gibi geliyor.Skyrim'in kendisine aşığım ben hacım o topraklara dağlara taşlara.
Benim ki farklı, oynayıp görecez ama.Bende öyleydim cidden. Taki Witcher'ı oynayana kadar. Skyrim'de oynadığın onca zaman Witcher'dan sonra boşmuş gibi geliyor.
Neredesin şu an? Seçtiğin zorluk derecesine bağlı biraz. Benim zorlandığım yerler boss'lar olmuştu.Evet türkçe oynuyorum dediğin gibi kalkanlılar ve sağlam zırhlı komutanlar, şövalyeler filan zorluyor baya, alışıyoruz yavaş yavaş. Hayattan soğutacak bir boss var mı ileride ki bölümler de ?
Dakika 85 civarı, bir herifi ikna ettim ondan sonra bir tapınağa gittim tapınağın içinde kestiler bende çıktım oyundan.Neredesin şu an? Seçtiğin zorluk derecesine bağlı biraz. Benim zorlandığım yerler boss'lar olmuştu.
Hatırlamıyorum ama güldürdün. Orta veya zor zorlukta isen baya uğraştıran düşmanların olacak.Dakika 85 civarı, bir herifi ikna ettim ondan sonra bir tapınağa gittim tapınağın içinde kestiler bende çıktım oyundan.
Geralt'ı sorguluyorlar işte şuan onun hatıralarını oynuyorum. Normal zorlukta oynuyorum, zorlanacağım düşmanlar çıkacak kesin Allah'ın emri o. Şu kıytırık tapınaktaki adamlar bile Alt + F4 çektirdiler. Biraz sabır kasmam lazım.Hatırlamıyorum ama güldürdün. Orta veya zor zorlukta isen baya uğraştıran düşmanların olacak.
Çok sıkışırsan zorluğu düşürürsün olmadı. :/Geralt'ı sorguluyorlar işte şuan onun hatıralarını oynuyorum. Normal zorlukta oynuyorum, zorlanacağım düşmanlar çıkacak kesin Allah'ın emri o. Şu kıytırık tapınaktaki adamlar bile Alt + F4 çektirdiler. Biraz sabır kasmam lazım.
Yok böyle daha iyi, Easy delikanlıyı bozar, oyunun keyfi çıkıyor böyle. Skyrim gibi dövüş mekanikleri kolay olan oyundan gelince böyle oldu.Çok sıkışırsan zorluğu düşürürsün olmadı. :/