Witcher ile ilgili sorularım filan olursa sendeyim o zaman.Geç olsun güç olmasın. Bak hiç oynamayanlar da var. :/
Witcher ile ilgili sorularım filan olursa sendeyim o zaman.Geç olsun güç olmasın. Bak hiç oynamayanlar da var. :/
Elbette.Witcher ile ilgili sorularım filan olursa sendeyim o zaman.
Bak şu an bi rahatlama geldi.Bende oynamadım rahat ol.
Şu witcher 3'ü bi ben oynamadım galiba. Aslında çok oynamak istiyorum ama benim pc malesef daha 2'de bile kastığı için 3'ü hiç almadım bile
Usta değilsen kalkanlılar, büyük şövalyeler falan derken iki saniyede pastırma olursun. Bu arada Türkçe oynuyorsun değil mi?@Raiden, öyle hebele hübele milletin içine dalınmıyormuş Witcher'da. Geralt yapar dedim filan gaza geldim de olmuyor
Evet türkçe oynuyorum dediğin gibi kalkanlılar ve sağlam zırhlı komutanlar, şövalyeler filan zorluyor baya, alışıyoruz yavaş yavaş. Hayattan soğutacak bir boss var mı ileride ki bölümler de ?Usta değilsen kalkanlılar, büyük şövalyeler falan derken iki saniyede pastırma olursun. Bu arada Türkçe oynuyorsun değil mi?
Skyrim neymiş Witcher varken. Skyrim de karakter diye bişey yok zaten. Aşık olacağın karakterler var bu oyunda.@Raiden, öyle hebele hübele milletin içine dalınmıyormuş Witcher'da. Geralt yapar dedim filan gaza geldim de olmuyor