Şu aralar oynayacağın hiçbir oyun o boşluk hissini dindiremeyecek. En iyisi mi biraz ara ver sen. Şu dönemde güzel bir oyunu denesen bile beğenmeyeceğin için o güzelim oyun heba olmuş olacak. :/Beyler The Witcher 3 bitti, boşluktayım. Bana bir oyun önerin.
Sorma sürekli oyuna giresim geliyor ama 70+ saat oldu yormaya başladı. Farklı bir şey arıyorum ama her şeye bir meh durumundayım.Şu aralar oynayacağın hiçbir oyun o boşluk hissini dindiremeyecek. En iyisi mi biraz ara ver sen. Şu dönemde güzel bir oyunu denesen bile beğenmeyeceğin için o güzelim oyun heba olmuş olacak. :/
Anlıyorum seni. Aynı beklentiyle başka oyunlara el atıyorsun ama önceki oyundaki atmosfer, hikaye anlatımını falan bulamayınca oyunu bir anda siliyorsun kafanda. Benim de başıma gelmişti. :/Sorma sürekli oyuna giresim geliyor ama 70+ saat oldu yormaya başladı. Farklı bir şey arıyorum ama her şeye bir meh durumundayım.
Birkaç gün önce ana görevleri, b&w ve H&s ek paketlerinin ana görevlerini bitirdim. Yapılmamış çok yan görev var. Onları yapsam toparlayamam kendimi.Anlıyorum seni. Aynı beklentiyle başka oyunlara el atıyorsun ama önceki oyundaki atmosfer, hikaye anlatımını falan bulamayınca oyunu bir anda siliyorsun kafanda. Benim de başıma gelmişti. :/
70 küsür saat az geldi bana. Ek paketleri oynamadığını varsayıyorum?
Çok iyi. Hele bir blood and wine ek paketi var. Ben böyle güzel harita görmedim. Her yerde durup ekran görüntüsü alabilirsin. Bildiğin tablo gibi.Witcher'a başladık bakalım o kadar iyi mi ?
2. oyuna başladım daha, sonra 3'ü oynucam. Bakalım Skyrim'in bıraktığı etkiyi bırakacak mı.Çok iyi. Hele bir blood and wine ek paketi var. Ben böyle güzel harita görmedim. Her yerde durup ekran görüntüsü alabilirsin. Bildiğin tablo gibi.