BioShock™ Remastered, BioShock™ 2 Remastered, BioShock 2: Minerva's Den Remastered, BioShock Infinite, BioShock Infinite - Season Pass, Bioshock Infinite: Columbia's Finest.. Hepsini içeriyor anlayacağın. Güzel paket, alınır bence.Bioshock Collection derken Bütün oyunları mı o fiyata?
Off çok fenaymış.BioShock™ Remastered, BioShock™ 2 Remastered, BioShock 2: Minerva's Den Remastered, BioShock Infinite, BioShock Infinite - Season Pass, Bioshock Infinite: Columbia's Finest.. Hepsini içeriyor anlayacağın. Güzel paket, alınır bence.
Ben direkt yapıştırdım 6 oyun var içinde Alınca colombian bilmem ne olan hariç hepsi kütüphanene ekleniyor.Bioshock Collection derken Bütün oyunları mı o fiyata?
Black Mesa müthiş bişi ya. Half life 2 yi sollamış adamlar. Bu yaz devamı gelecekti.Black Mesa
Dead Island Definitive Edition
Dead Space
Dead Space 2
Half-Life
Half-Life: Opposing Force
Half-Life: Blue Shift
Hitman: Blood Money
Hitman: Absolution
Left 4 Dead 2
Max Payne
Max Payne 2: The Fall of Max Payne
Middle-earth: Shadow of Mordor GOTY
Portal 2
Quake 4
Warhammer 40k: Dawn of War GOTY
Warhammer 40k: Dawn of War: Dark Crusade
Warhammer 40k: Dawn of War: Soulstorm
Warhammer 40k: Dawn of War: Winter Assault
Dün açılışı bunlarla yaptım. Bugün Batman ve Far Cry serisini almayı düşünüyorum.
Session Pass oyun olarak görünmez Bioshock Infinite'te, ama çok avantaj sağlar. Silahların altın kaplama olacak ve normalden daha çok hasar verecek.Ben direkt yapıştırdım 6 oyun var içinde Alınca colombian bilmem ne olan hariç hepsi kütüphanene ekleniyor.
Dark sidersın paketi vardı onu da aldım. Başka ne alsam
Uzun zamandır Xen kısmı bekleniyor, çıkması yakın diyorlar. İlk çıktığı zaman oynamıştım, hayran kalınacak türden bir iş çıkarmışlar.Black Mesa müthiş bişi ya. Half life 2 yi sollamış adamlar. Bu yaz devamı gelecekti.