FPS de fantastik oyunlar. Karanlık rpg oyunlarını severim. İyi strateji oyunu varsa o da iyidir.Hangi oyunları seviyorsun gel bana.
FPS de fantastik oyunlar. Karanlık rpg oyunlarını severim. İyi strateji oyunu varsa o da iyidir.Hangi oyunları seviyorsun gel bana.
Stalkerları oynadın mı?FPS de fantastik oyunlar. Karanlık rpg oyunlarını severim. İyi strateji oyunu varsa o da iyidir.
Yok oynamadım. Post apokaliptik bişieye benziyor.Stalkerları oynadın mı?
Yazdığın hepsi var. Benim fps ile aram yoktur ama oynayan herkes iyi diyor. Bunun yanında kesin duymuş olduğunu tahmin etsem de, Borderlands serisini incelemeni tavsiye ederim.Yok oynamadım. Post apokaliptik bişieye benziyor.
Onu duydum ya. İyi bir indirime girerse bakarım. Eyw.Yazdığın hepsi var. Benim fps ile aram yoktur ama oynayan herkes iyi diyor. Bunun yanında kesin duymuş olduğunu tahmin etsem de, Borderlands serisini incelemeni tavsiye ederim.
Yalnız cidden çok kötü ya bu. Yarım saattir bakıyorum ne var ne yok diye. Almak istediğim çok oyun varmış ve çoğunun indirimi yüksek baya. Ne yapsam bilemedim.Portal 2, l4d2, civ 5 complete, fm 17 çekildi. Allahtan hala indirilmemiş witcher 3 ge var da kendimi tutabiliyorum.