Her yerde yapmayın dalga geçerler sonra. 12 gün sürecek indirimler ve her oyun indirime girer emin olun.Noobuz ne yaparsın
Gabe'le konuşurum senin için yaparHemen olsun şimdi olsun
Her yerde yapmayın dalga geçerler sonra. 12 gün sürecek indirimler ve her oyun indirime girer emin olun.Noobuz ne yaparsın
Gabe'le konuşurum senin için yaparHemen olsun şimdi olsun
Girmez her oyun.Her yerde yapmayın dalga geçerler sonra. 12 gün sürecek indirimler ve her oyun indirime girer emin olun.
Gabe'le konuşurum senin için yapar
%10 bile olsa giriyor.Girmez her oyun.
O zaman ben yanlış biliyormuşum.%10 bile olsa giriyor.
Yeni oyunlar girmeyebilir. Onlara da para verilmez zaten 200-300 lira. Bazı firmalar indirim koklatmıyor bile. Mesela Call of Duty serisi hep %50 indirime giriyor. Activision'un şeyliği sanırım bu da..O zaman ben yanlış biliyormuşum.
Heh işte onları kast ediyorum zati.Yeni oyunlar girmeyebilir. Onlara da para verilmez zaten 200-300 lira. Bazı firmalar indirim koklatmıyor bile. Mesela Call of Duty serisi hep %50 indirime giriyor. Activision'un şeyliği sanırım bu da..
Yıllardır alış veriş yaptığım steami bilmiyorum sandım bir anYeni oyunlar girmeyebilir. Onlara da para verilmez zaten 200-300 lira. Bazı firmalar indirim koklatmıyor bile. Mesela Call of Duty serisi hep %50 indirime giriyor. Activision'un şeyliği sanırım bu da..
Hangi oyunları seviyorsun gel bana.Ulan hiç beklediğim oyunda yok ha. Hiç bişi çekmiyor beni galiba Oyun bakınayım ben.