Her gün böyle gidersen indirim sonuna Fularlı Ejder Bey'den Yırtık Çoraplı Ejder Bey'e dönersin.Sevdiğim oyunların çoğu atmosfer kategorisindeymiş o yüzden metroyu da aldım
100 liraya yaklaştı bugün harcadığım. Bugünlük yeter heralde
Yok geçen atm ye uğradım kartta baya para birikmiş yav (bir öğrenciye göre en azından) Vadeli hesap aççam galiba.Her gün böyle gidersen indirim sonuna Fularlı Ejder Bey'den Yırtık Çoraplı Ejder Bey'e dönersin.
Fulara devam diyorsun yaniYok geçen atm ye uğradım kartta baya para birikmiş yav (bir öğrenciye göre en azından) Vadeli hesap aççam galiba.
Sistemin çok iyi değilse Remastered versiyonları tavsiye etmem. Sürekli bug veriyor çünkü.Oyunların hikayelerini okumayı severim zaten.
Remasterları indirsem yeterli heralde grafikten başka fark yoktur?
Columbia da aslında çok parlak değil. Finkton'da çalışan işçilerin yaşadığı yerler mesela gayet karanlık. Ayrıca Vox devrime başladıktan sonra da her yer kararıyor.Bence İnfinite'in atmosferi daha güzeldi. Belki ben ferah ve daha açık renkleri sevdiğimden dolayıdır.
Şimdiye kadar bi tek Ryse Son of Rome da kasma hissettim. Sıkıntı olmaz heralde.Sistemin çok iyi değilse Remastered versiyonları tavsiye etmem. Sürekli bug veriyor çünkü.