Oha... Oynadım ben bu oyunu... Çok eski aga bu... 15 yıldan eski yani haberin olsun.Yıllardır aradığım bir oyun var. Bir türlü bulamadım. Buraya yazayım en iyisi.
Kısa boylu ve aksakallı ve şapkalı bir adam vardı tahtaların üstüne sıçrayıp yaratıklardan kaçmaya çalışıyordu ve altın topluyordu. Örümcekler yukarıdan geliyordu. Bir bölümünde sivri Metal dikenler vardı. Yere inince şapkasıyla süzülüyordu. Çok eski bir oyun başka bir detayını hatırlamıyorum. Rahat 10-15 yıllık vardır. PC mı online mı hatırlamıyorum.
İlkokulu 16-17 sene önce okudum o yüzden öyle yazdım Hiçbir forumda bulamadım Ne oyunda artık.Oha... Oynadım ben bu oyunu... Çok eski aga bu... 15 yıldan eski yani haberin olsun.
Şapkayla suzulme diyince bende hayal meyal hatirladim.Yıllardır aradığım bir oyun var. Bir türlü bulamadım. Buraya yazayım en iyisi.
Kısa boylu ve aksakallı ve şapkalı bir adam vardı tahtaların üstüne sıçrayıp yaratıklardan kaçmaya çalışıyordu ve altın topluyordu. Örümcekler yukarıdan geliyordu. Bir bölümünde sivri Metal dikenler vardı. Yere inince şapkasıyla süzülüyordu. Çok eski bir oyun başka bir detayını hatırlamıyorum. Rahat 10-15 yıllık vardır. PC mı online mı hatırlamıyorum.
Almalısın bence güzel seridir. O yönden şüphen olmasın.Dark sidersi iptalmi etsem
Söylenişte öyle ama o kadar basit değil. Kuleler falan da oluyor mesela. Öyle lay lay lom takılamıyorsun Portalı oynayıp beğenmeyene denk gelmedim ben. Hikayesi de var.Portalın tam olayı ne? Sadece puzzle mı çözüyoruz? :/