Pokemon gibi bir oyunun yapılmasını geçtim, Pokemon’u andıran bir oyun yaptığın anda Nintendo seni davalara boğuyor. Mesela Palworld yapımcıları hala Nintendo’nun açtığı davalarla uğraşıyor.Bu Pokemon resmi hakları kimdeyse bi salsın artık ya. Ulan hiç beceremiyorlar oyun yapmaya. 7/10 bi oyun çıkarsalar Dünya'nın en çok satan oynu oalcak ama yok...
Oyunu şöyle oynayacağını tahmin ediyorum.
Tamamen isim. Çıkardığı hiç bir oyun 5 para etmez. 2/10 bir oyun bile çıkarsa çok satar.Oyunları iyi satıyordu yanılmıyorsam.
İşte istediğim kendileri yapsın. Yapamıyorsa da kira tarzı bir şey yapsın. Salsın şu ismi de değerini bilseler.Pokemon gibi bir oyunun yapılmasını geçtim, Pokemon’u andıran bir oyun yaptığın anda Nintendo seni davalara boğuyor. Mesela Palworld yapımcıları hala Nintendo’nun açtığı davalarla uğraşıyor.
Kerhaneci Henry ile pezevenklik yaptığımız yan görev > Expedition 33 hikayesi.Olum şu oyunun hikayesi nasıl ilgini çekmedi anasını satayım keraneci Henry ile takıla takıla kendini kaybettin Artyyy
Oyunu zaten aşırı keyif alarak oynuyorum ben. Oynanış tarafını felaket sevdim. Hikaye güzel evet ama karakterler çok yapay geldiği için ve bana hiç geçmediği için hikayeye kendimi veremiyorum. Karakterlere en ufak ilgi duymayınca haliyle hikayeyi de keyif alarak takip edemiyorsun. Bu biraz benle alakalı.İlk bölümü bitirmediğim için alıntılamadım spoiler gözüküyor o şekilde çünkü. Bitirince konuşuruz, karakterler de hikaye de bana geçti. Saçmalıklar silsilesi birbirini takip etmiyorsa devamında bu oyun son dönemlerde çıkan en özel işlerden biri olarak anılacaktır @artyomdh
Şu oyun 50 adaylıktan bir tanesinden ödül aldığı an en az 20 bildirimin garanti olum, maalesef çok geç artıkoyunun hateri gibi gözüküyorum.
2 güzel hanımefendiye herkes fanı olmuş oyunun. Goty zamanı geldiğinde full kötüleriz ki KCD 2 ile aday olduğu her kategoride.Şu oyun 50 adaylıktan bir tanesinden ödül aldığı an en az 20 bildirimin garanti olum, maalesef çok geç artık