Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

İlk bölümü bitirmediğim için alıntılamadım spoiler gözüküyor o şekilde çünkü. Bitirince konuşuruz, karakterler de hikaye de bana geçti. Saçmalıklar silsilesi birbirini takip etmiyorsa devamında bu oyun son dönemlerde çıkan en özel işlerden biri olarak anılacaktır @artyomdh

İlk bölümü bitirmediğim için alıntılamadım spoiler gözüküyor o şekilde çünkü. Bitirince konuşuruz, karakterler de hikaye de bana geçti. Saçmalıklar silsilesi birbirini takip etmiyorsa devamında bu oyun son dönemlerde çıkan en özel işlerden biri olarak anılacaktır @artyomdh
Oyunu zaten aşırı keyif alarak oynuyorum ben. Oynanış tarafını felaket sevdim. Hikaye güzel evet ama karakterler çok yapay geldiği için ve bana hiç geçmediği için hikayeye kendimi veremiyorum. Karakterlere en ufak ilgi duymayınca haliyle hikayeyi de keyif alarak takip edemiyorsun. Bu biraz benle alakalı.

Yoksa ortada çok üst düzey bir iş var zaten. Benim buna lafım yok ki hikayeyi kötüledik diye oyunun hateri gibi gözüküyorum. Felaket zevk alıyorum zaten oyundan ben. :D

Clair Obscur - Expedition 33 Act 1 Bitti. Yine benden öndesinizdir ama spoiler uyarısı yapayım.
Yağ satarım bal satarım, Gustave ölmüş ben şaşarım adlı bu eser benim için... Sanattır!

Ben de adamın yetenek ağacının kalanı niye kilitli diyorum. Lavuk ölecekmiş. :oleyo: Reis öldükten sonra yüzerek bir yere geçtim, yerden bir eşya aldım. Verso şerefsizi "Good stuff." dedi. Aksanından mı algımdan mı bilmem ama "Gustave..." diye duydum bir anlığına. Yaktık kardeş, ne diyelim.

Bir tık daha fazla şey öğrenerek gitsek daha güzel olacak ama yine de güzel gidiyor diyebilirim. Haritada Danger yazan yerlere girdim, şu ana kadar iki yer gördüm. Maalesef oralarla uğraşmayı en azından şimdilik düşünmüyorum. Troll sahil yerleri sinir bozucu bir mekaniğe sahip ama aşağı bakacak şekilde yönlendirdiğim kamerayla odunların üstünden koşmak bir tık daha kolay oldu. Böyle yerler daha olacak herhâlde. Çıkan hiçbir kıyafeti, saçı sakalı kullanmadığım için bana boş geliyor açıkçası. Sevmem kozmetik şeyleri genel olarak.

Karşıma çıkan birkaç kişiye yardım ettim, sonra da hiç saldırmadım. Siz kesin saldırmışsınızdır... Adi herifler sizi. :oleyo2:

Bir şekilde Gustave geri gelir umarım.

Ebeninsion 33 Act 1 sonu
Gustave nasıl ölür laaaaaaan ben onu ana karakter yerine koymuş etrafını onunla ilişkisi kuvvetli çarlara göre şekillendirirken bu mazlum bebe nasıl gider Allah'sızlar. Aradan 14 yıl geçti bir Ned Stark daha yediniz. İnşallah tüm bu olaylar çok sağlam bir yere bağlanır da bebe geri döner

Oyunun sonunu görünce Act 1 yorumları komik gelmeye başlıyor. Bu arada baktım en zor boss Simon uğraştıracak, tek atıp geçtim. .d

@İnari Oyunu bitirdiysen öyle bak bu spoiler'a:
Önce Maelle ile bitirdim. Bildiğin hani kendi video oyununu tasarlamış, içerisinde yaşıyor gibi. Maelle mutlu görünüyor falan ama çok rahatsız etti beni. Önceki bir save'i yükleyip Verso ile bitirdim. Hani insan bunca zaman ne için savaştık diyor ama bu sonu tercih ederim. Sen ne düşünüyorsun?

Oyunun sonunu görünce Act 1 yorumları komik gelmeye başlıyor. Bu arada baktım en zor boss Simon uğraştıracak, tek atıp geçtim. .d

@İnari Oyunu bitirdiysen öyle bak bu spoiler'a:
Önce Maelle ile bitirdim. Bildiğin hani kendi video oyununu tasarlamış, içerisinde yaşıyor gibi. Maelle mutlu görünüyor falan ama çok rahatsız etti beni. Önceki bir save'i yükleyip Verso ile bitirdim. Hani insan bunca zaman ne için savaştık diyor ama bu sonu tercih ederim. Sen ne düşünüyorsun?
Birebir ayni dusunuyorum ki ben de yaptigini yaptim djfjjssj, simona da ayni muameleyi cektim ayrica

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 25)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık