Pokemon gibi bir oyunun yapılmasını geçtim, Pokemon’u andıran bir oyun yaptığın anda Nintendo seni davalara boğuyor. Mesela Palworld yapımcıları hala Nintendo’nun açtığı davalarla uğraşıyor.Bu Pokemon resmi hakları kimdeyse bi salsın artık ya. Ulan hiç beceremiyorlar oyun yapmaya. 7/10 bi oyun çıkarsalar Dünya'nın en çok satan oynu oalcak ama yok...
Oyunu şöyle oynayacağını tahmin ediyorum.
Tamamen isim. Çıkardığı hiç bir oyun 5 para etmez. 2/10 bir oyun bile çıkarsa çok satar.Oyunları iyi satıyordu yanılmıyorsam.
İşte istediğim kendileri yapsın. Yapamıyorsa da kira tarzı bir şey yapsın. Salsın şu ismi de değerini bilseler.Pokemon gibi bir oyunun yapılmasını geçtim, Pokemon’u andıran bir oyun yaptığın anda Nintendo seni davalara boğuyor. Mesela Palworld yapımcıları hala Nintendo’nun açtığı davalarla uğraşıyor.
Hikayeyi gram sallamadığım için şöyle izliyoruz sahneleri.Oyunu şöyle oynayacağını tahmin ediyorum.
![]()
ocak dışı ettim onu
Olum şu oyunun hikayesi nasıl ilgini çekmedi anasını satayım keraneci Henry ile takıla takıla kendini kaybettin ArtyyyHikayeyi gram sallamadığım için şöyle izliyoruz sahneleri.
Kerhaneci Henry ile pezevenklik yaptığımız yan görev > Expedition 33 hikayesi.Olum şu oyunun hikayesi nasıl ilgini çekmedi anasını satayım keraneci Henry ile takıla takıla kendini kaybettin Artyyy