Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

The Elder Scrolls - Oblivion Remastered'i aldım oynadım ama baya hevesim kırıldı. Görseller falan güncellenmiş, evet ışıklar daha canlı, dokular daha net, 240 fps alıyorsun ama oyun bildiğin aynı oyun. Yani içi aynı, dışını parlatmışlar. Yapay zeka hala 2006'daki gibi. Düşmanlar odun gibi, etrafında dönüp duruyorlar. Atı koruyacağım diye kendimi oynayamadım resmen. NPC'ler gene saçma sapan hareket ediyor. Yani eski hatalar aynen duruyor, hiçbir şey düzeltilmemiş.

DLC'ler eklenmiş, bir iki yeni alan var gibi ama onlar da çok etkilemedi beni. Harita güzel ama yine boş boş dolanıyorsun. Savaş mekanikleri de hiç keyif vermiyor artık, çünkü yıllar içinde başka oyunlarda çok daha iyisini gördük. Kısaca söyleyeyim, grafik dışında pek bi yenilik yok. Yıllar önce oynadığımız Oblivion'u alıp süslemişler ama içi aynı kalmış. Nostalji olur diyorsan belki ama ben ciddi bir remake beklemiştim, maalesef o beklentiyi karşılamıyor.

Clair Obscur'da oyunun başında aldığımız eski anahtarın açacağı kapının yerini merak eden varsa az önce karşıma çıktı, spoiler olarak bırakıyorum.
Act 2'de ekip ayrıldıktan sonra Maelle'in tarafındayken sağ tarafta bir yer var, kanalizasyon borusu gibi şeyin içinde.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık