Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Last Of Us 2'yi ilk defa oynuyorum da taş gibi oyun he. 6 saat falan oynadım. Hikayeyi pek sallamıyorum bir dünya spoiler yediğim için ve dramaları kaçırdığım için ama oynanış feci zevkli. Kombat tarafı acayip tatminkar hissediyor.
İlk oyunu oynamıştım ikinci oyun çıkınca ps4 yoktu bende oynayamadım sırf ilk oyuna aşık olduğumdan 2. oyunu da uzun süre ps sahibi olamayacağım için oynayamayacağımdan en azından biraz oynanış videosunu izleyeyim demiştim ve dizi gibi tüm oyunu oynanış videosundan izlemiştim.Şimdi sağlam pc var sırf bu oyun pc ye geliyor diye ekran kartı upgrade ettim.Bu baştan aşağı bir başyapıt oyunu okadar seviyorum ki başlamaya kıyamıyorum şu kdc 2 bitsin o zamana kadar yama falan da alır eksikler düzelir.

İlk 4-5 saati çok durgun sonra açılıyorda tlou2 de biraz tempo sorunu var. Aksiyon birden çok yükseliyor sonra yarım saat çok monoton falan o kısımları tam kurtaramamışlar. İlk oyunda daha dengeliydi.

Mekanik kombat olarak rakipsiz ya. Savaş mekanikleri aşırı iyi. Cinayet simülasyonu gibi oyun
Ben bu oyunda hafif hafif tempo düşmesi hoşuma gidiyor ya. Gerilimi üst düzey yaşayınca bir keşif yapma, nefes alma ihtiyacı duyuyor insan ki oyun bilerek yapmış. Bir keşif yap mermi bul diye. Çünkü oyun ısrarla insanlardan mermi atmıyor. 6 adamı öldürmüşüm. 6sında da silah var. Bir tanesinden bile mermi atmıyor.

Baya iyi çalışıyor oyun bu arada. İlk oyun optimizasyon özürlüsü çıkmıştı pcde ama ben 2.oyunla sorun yaşamadım hiç.

İlk oyunu oynamıştım ikinci oyun çıkınca ps4 yoktu bende oynayamadım sırf ilk oyuna aşık olduğumdan 2. oyunu da uzun süre ps sahibi olamayacağım için oynayamayacağımdan en azından biraz oynanış videosunu izleyeyim demiştim ve dizi gibi tüm oyunu oynanış videosundan izlemiştim.Şimdi sağlam pc var sırf bu oyun pc ye geliyor diye ekran kartı upgrade ettim.Bu baştan aşağı bir başyapıt oyunu okadar seviyorum ki başlamaya kıyamıyorum şu kdc 2 bitsin o zamana kadar yama falan da alır eksikler düzelir.
Bende ilk oyunu oynamıştım ps4'te ama ödünç almıştık . 2.oyun çıkmadan iade ettik sahibine. :D Sonra oynama fırsatı olmadı ps olmadığı için. Ben ilk oyunu öyle aşırı sevememiştim nedense. Keyif aldım sevdim yine ama böyle ayıla bayıla oynamadım. 2. oyuna daha bir yükseldim ilk oyuna göre.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık