Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Ben hiç sıkıntı yaşamadım neredeyse. Düğüne girdiğimde cebimde 3k para, üstümde de full Saksonya zırh seti vardı. İlk oyundan gelen tecrübe çok işime yaradı.
Büyük ihtimalle ilk oyundan edindiğin tecrübe işini kolayladı.İlk oyunu oynamadan direk 2.oyuna girdiğim için çok zorlandım.

Oyunda şöyle şeyler yaşanıyor sanırım, indirime girsin de ben de denerim bir ara :D
Oyna mutlaka usta. Şu ana kadar hiç çok iyi bir olay kurgusuna tanık olmadım ama atmosferi aşırı sağlam. Yemek uyku gibi şeyleri düzenli yapınca mutlu oluyorum. Başka oyunlarda zaman kaybı dediğim şeyleri burada severek yapıyorum kısacası.

Birde oyuna başlar başlamaz ana göreve git. Orda biraz para kas üzerine yatak ve yemeğin bedavaya geliyor. Ben başlar başlamaz ilk açık dünyada takılayım sonra ana görevlere giderim dedim başıma gelenleri biliyorsun :/ benim gibi enayilik yapıp mağdur olma sen de hsjsjksjs

Last Of Us 2'yi ilk defa oynuyorum da taş gibi oyun he. 6 saat falan oynadım. Hikayeyi pek sallamıyorum bir dünya spoiler yediğim için ve dramaları kaçırdığım için ama oynanış feci zevkli. Kombat tarafı acayip tatminkar hissediyor.
İlk 4-5 saati çok durgun sonra açılıyorda tlou2 de biraz tempo sorunu var. Aksiyon birden çok yükseliyor sonra yarım saat çok monoton falan o kısımları tam kurtaramamışlar. İlk oyunda daha dengeliydi.

Mekanik kombat olarak rakipsiz ya. Savaş mekanikleri aşırı iyi. Cinayet simülasyonu gibi oyun

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık