İlk oyunu 123 saatte bitirdim, bu da en az o kadar sürer diye düşünüyorum.O zaman senin rahat bi 50 saat daha var.
İlk oyunu 123 saatte bitirdim, bu da en az o kadar sürer diye düşünüyorum.O zaman senin rahat bi 50 saat daha var.
Böyle ful yan görevleri sömürerek oynayanları twitter'da gördüm. 150 saat oynamışlardı.İlk oyunu 123 saatte bitirdim, bu da en az o kadar sürer diye düşünüyorum.
46. odayı buldum ama oyunun içinde pek çok gizem var, yapılacak da pek çok şey var. Oynamaya devam ederim.Blue Prince şanslı biriyseniz çok güzel oyun, değilseniz biraz canınızı sıkar ama yine de güzel oyun.
Başarım için de uğraşıyorum, ekstradan süre ekliyor.Böyle ful yan görevleri sömürerek oynayanları twitter'da gördüm. 150 saat oynamışlardı.
Yan görevlere çok odaklanmadım ana görevlerde de çok fazla uğraşmadım mesela bir yerde ana görevde şu işi yap ama opsiyonel olarak şu adamın da yanına gidip bir konuş diyorsa ben direk yapmam gereken işi yaptım.Sonlara doğru güçlenince kılıç dövüşlerinde de oyun başlarındaki zorlanma gitti yerine kim gelirse 2 kılıç darbesiyle yıkmaya başlayınca hızlandı oyun.Benimde tahminim minimum 60 saati bulurum diyordum ama sonlara doğru karakter güçlenince her problemi çok konuşmadan kaba kuvvetle hızlıca çözdüm45 saatte mi bitirdin? Ben 60 saattir oynuyorum, daha Kuttenburg'a yeni geldim.
O şekilde ilerliyorsan 60. saatte kuttenburg a ulaştıysan 120 saati rahat bulursun çünkü Kuttenburg içinde çok fazla yan görev var.Başarım için de uğraşıyorum, ekstradan süre ekliyor.
İlk haritaya geri dönebiliyorsun bu arada.Ana görevin durumunu ve uzunluğunu bilmiyorum. Kuttenburg'da Katherine ile buluşma görevi duruyor hala, yan görevlere girdim komple. Hatta ilk haritada yapmadığım birkaç görev de kaldı.
Biliyorum, Kuttenburg'daki yan görevler bitince döneceğim. Hasret gidermiş olurum.İlk haritaya geri dönebiliyorsun bu arada.