Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Kingdom come 2 ye başladım. Bu dünyanın en sefil varlığı benim. Cebimde 5 altın varken sokaktaki lavuğun teki içki ısmarlayıp ardından beni soyup tamamen çulsuz bıraktı. Önümü kesen her hayduttan kaçmaya çalışırken ölüyorum. Hamama gidecek param yok millet kokumu alınca sokak değiştiriyor. Açlıktan milletin yemeğini gizli gizli yiyip hayatta kalmaya çalışıyorum. Yakalanırsakta param olmadığı için sadece dayak yiyip aşağılanıyorum. Milletin uyumadığı saatlerde evine girip yatağında uyku ihtiyacımı gidermeye çalışıyorum. Sonra uyandırdıklarında da hızlı hızlı kaçmaya çalışıyorum. Tek iyi gelişme yardım ettiğim bir avcı bana evini değil ama ahırını açtı. Artık samanlıkta uyuyabiliyorum. Hayattaki değerim şimdilik bir öküz kadar.

Orta çağda bir şövalye macerası yaşayacağız diye geldik hayatta kalma simülasyonu oynatıyorlar. Bir gün intikamımı herkesten alıcam ama yakın bir zamanda olacak gibi değil.
Her gecenin bir sabahı vardır sabret 😀 30. Saatteyim oyunun bitmesine daha cok var ama eskisi gibi sefil de değilim.Yeni gittiğim kasabalarda hala köpek çekiyorlar ama az konuşunca itibarım düzeliyor.Hamamımı uykumu aksatmıyorum pis kokuyu parasızlığı atlattık ama hala üzerimde eziklik var henry dünyanın en özgüvenli adamının bile özgüvenini parçalıyor oyun kahramanı değil deccal adam 😀

Öyle bir anlattınız ki oyunu uzun bir vakit bulduğum ilk an alıp oynayacağım (ps5 versiyonu hakkında bilgisi olan var mı pc ile çok bir farkı var mı oynanış açısından)

ikinci oyunu bilmem de ilk oyunda zırhçıyla silahçıyı soymuştum, onlardan çaldığım altınların üstüne eşyaları da satınca bi daha fakir durumuna düşmedim, bu oyunda da yapılıyordur herhalde
Bu oyunda çalıntı eşya olayı var. Bir eşya çaldıysan o çalıntı durumuna düşüyor. Çalıntı eşyayı satamıyorsun tüccarla. Sattığında anlıyorlar, el koyuyor muhafızlar ve üstüne paradan da oluyorsun. Çalıntı eşyaları satabileceğin bir kişi var ilk mapte o da baya ucuzdan alıyor. Çalıntı eşyanın çalıntı durumundan çıkmasını beklemen lazım ki o da başlarda uzun sürüyor.

Erken safhada hırsızlık bir tık zor ya. Esnafların zırhlarının kilit seviyesi genelde çok zor seviyesinde oluyor. Yeteneğin biraz gelişmesi lazım. Adamın cebinden anahtarı çalabilirsin ama biraz seviye ilerlemesi lazım fark ettirmeden çalmak için. Önce adamın eve gireceksin. Uyurken cebinden sandığın anahtarını çalacaksın. Ona da mini oyun getirmişler. Oyunun başlarında gelişmediğin için feci bir heyecan yaşanıyor orada.:D

Öyle bir anlattınız ki oyunu uzun bir vakit bulduğum ilk an alıp oynayacağım (ps5 versiyonu hakkında bilgisi olan var mı pc ile çok bir farkı var mı oynanış açısından)
İlk etapta çok yoruyor işin simülasyon kısmı ağır basıyor oyuna aşırı kırılgan ve çulsuz başlıyorsun ve gelişimin çok yavaş oluyor ama oyun icindeki hikayeleri diyalogları görevleri gördükçe bir şaheserle karşı karşıya olduğunu anlıyorsun.Normalde 30. Saatte bir oyun sıkmaya başlar ama bu oyun 100 saatte sürse sıkmaz aynı duyguyu Elden ring yaşatmıştı.Kesinlikle oynanması gereken bir oyun ama dediğim gibi ilk 10 saat çok sıkıntılı gittiğin heryerde dayak yemek milletin sen yanlarından geçerken burnunu tutması gururuna dokunuyor ama ilerledikçe iş bitirici bir cengaver olunca o maziyi hatırlayıp nerden nereye diyorsun😀

Her gecenin bir sabahı vardır sabret 😀 30. Saatteyim oyunun bitmesine daha cok var ama eskisi gibi sefil de değilim.Yeni gittiğim kasabalarda hala köpek çekiyorlar ama az konuşunca itibarım düzeliyor.Hamamımı uykumu aksatmıyorum pis kokuyu parasızlığı atlattık ama hala üzerimde eziklik var henry dünyanın en özgüvenli adamının bile özgüvenini parçalıyor oyun kahramanı değil deccal adam 😀
Savaşta da şu an çok kötüyüm. Artık ben mi beceremiyorum yoksa üzerimdeki kılıç ve zırhın dandikliğinden mi bilmiyorum

Savaşta da şu an çok kötüyüm. Artık ben mi beceremiyorum yoksa üzerimdeki kılıç ve zırhın dandikliğinden mi bilmiyorum
Savaşlar uzun süre öyle gidecek malesef dedigim gibi karakter çok kırılgan ve zayıf uzun süre ben de dayak yedim yeni yeni karşıma geleni birebirde yeniyorum kalabalıkta yine patates oluyorum ama bitirenlerin dediğine göre sonlara doğruda dengesiz gücleniyormuşuz o konuda bir sıkınti var yani.

Savaşlar uzun süre öyle gidecek malesef dedigim gibi karakter çok kırılgan ve zayıf uzun süre ben de dayak yedim yeni yeni karşıma geleni birebirde yeniyorum kalabalıkta yine patates oluyorum ama bitirenlerin dediğine göre sonlara doğruda dengesiz gücleniyormuşuz o konuda bir sıkınti var yani.
Güçleneyim de oyunu bitirmeden tek tek herkesi öldürücem. Bu fakir oğlana çektirdiklerini ödetmem lazım

Zırh çok fark ediyor. Bir de üzerinde kıyafete göre konuşma bonusu aldığın için ben başlarda karizma yüksek olsun diye soylu kıyafetiyle takılıyordum. Kombata onla girince tek atıyorlar. Başlarda alışmak gerekiyor kombata.

Bir de masterful strike muhabbetini yaparsan çok kolay oluyor. 1v1 de çok rahat kazanırsın. Düşman nereden sana saldıracaksa tam saldırdığı anda tersinden saldırırsan counter-attack yapıyor. Kullanımına alışınca kombatlar çok rahatlıyor. Bu Toraman sana öğretiyordu bunu.

3 tane zırh seti yapıp kısayollara at ustam. Bir konuşma için bir hırsızlık için bir de kombat için. Tek tek eşya değiştirmek zorunda kalmazsın.

İlk etapta çok yoruyor işin simülasyon kısmı ağır basıyor oyuna aşırı kırılgan ve çulsuz başlıyorsun ve gelişimin çok yavaş oluyor ama oyun icindeki hikayeleri diyalogları görevleri gördükçe bir şaheserle karşı karşıya olduğunu anlıyorsun.Normalde 30. Saatte bir oyun sıkmaya başlar ama bu oyun 100 saatte sürse sıkmaz aynı duyguyu Elden ring yaşatmıştı.Kesinlikle oynanması gereken bir oyun ama dediğim gibi ilk 10 saat çok sıkıntılı gittiğin heryerde dayak yemek milletin sen yanlarından geçerken burnunu tutması gururuna dokunuyor ama ilerledikçe iş bitirici bir cengaver olunca o maziyi hatırlayıp nerden nereye diyorsun😀
Ben hiç sıkıntı yaşamadım neredeyse. Düğüne girdiğimde cebimde 3k para, üstümde de full Saksonya zırh seti vardı. İlk oyundan gelen tecrübe çok işime yaradı.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık