Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Oyunlara kötü demiyorum ama o kadar bütçeyle herkes ''iyi'' oyun yapabilir bence yeni GOW serisinin özel bir tarafı yok. Eskisini modernleştirdikleri bir seri. Yeni IP yapmaktan çekiniyorlar. Yüksek bütçesi için oyun da övmezsin bu arada
O kadar bütçeyle herkes iyi oyun yapamıyor. Zengin firmaların elinde patlayan birçok oyun var. Yine Sony'den örnek vermek gerekirse Concord mesela. Sony gibi bir şirketten çıkmasına rağmen çok gömüldü ve fişi çekildi. Veya Horizon oyunlarının da bütçesi yüksek ama ortalama oyunlar. Yüksek bütçe eğer iyi kullanabiliyorsa çok kaliteli oyunlar çıkabiliyor ortaya tıpkı Gow serisi gibi.

O kadar bütçeyle herkes iyi oyun yapamıyor. Zengin firmaların elinde patlayan birçok oyun var. Yine Sony'den örnek vermek gerekirse Concord mesela. Sony gibi bir şirketten çıkmasına rağmen çok gömüldü ve fişi çekildi. Veya Horizon oyunlarının da bütçesi yüksek ama ortalama oyunlar. Yüksek bütçe eğer iyi kullanabiliyorsa çok kaliteli oyunlar çıkabiliyor ortaya tıpkı Gow serisi gibi.
Ghost of tsushima'nın bütçe 60 milyon. Horizon zero dawn'ın bütçe 50 milyon.
God of war 2018 ise net yazılmamış ama 100-150 milyon arası tahmin edilmiş. Google'dan baktım yanlışsa düzeltebilirsiniz.

Horizon forbidden west de yüksek doğru. Ama o da bu konuda eleştirilen bi oyundu zaten. Hem gow ragnarok hem de horizon forbidden west önceki oyunlarına göre yeterli bi gelişim sağlamamış. Ona rağmen ikisinin de bütçesi 200 milyon civarı.

Verilen bütçeyle inovasyon yapacaklarına 40 saatlik film çekmeyi tercih etmişler. Ona da diyalog ve hikaye açısından hakkını verememişler. Şahsen benim laf etme sebebim bu. O kadar yüksek bütçeyi film çekmeye harcayacaksan Rdr2 veya witcher 3 seviyesi iş çıkarman lazım bence.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık