Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Bu söylemleri en az 3 kez daha duydum bu arada adam ciddili ırkçı düz ırkçı da değil amerikan sağcısı gibi ırkçı
Onlar kadar değil ya. Amerikadakiler hepten kafatasçı. Siyah tenle girsen canlı çıkamayacağın mahalleler var.
Bu Dost troll sanıyor kendini. Saçma sapan şeyler yapıp "ehehe sjw'leri kızdırdım" diye gülen bi tip. Normalde bunun ırkçılık seviyesi bu:

Onlar kadar değil ya. Amerikadakiler hepten kafatasçı. Siyah tenle girsen canlı çıkamayacağın mahalleler var.
Bu Dost troll sanıyor kendini. Saçma sapan şeyler yapıp "ehehe sjw'leri kızdırdım" diye gülen bi tip. Normalde bunun ırkçılık seviyesi bu:

Videoyu izlemedim sonra bakacağım kusura bakma ama Adamın oyunda siyahi görünce moralinin bozulduğunu bile görmüştüm pek geride kalır bir yanı yok boğmakla ilgili şaka yaptığını bugün kekonun attığı twitte 2 kez gördüm 1 kere başka bir oyunda daha yaptığını görmüştüm her ırka karşı da böyle mi bilmiyorum ama nedense hep siyahiler olduğunda bunu yapıyor. Normalde böyle şeylerle ilgili pek konuşmuyorum çünkü kendi ülkemizde derdimiz başımızı fersah fersah aşmış durumda ama son zamanlarda sık sık insanların ırkçılık yapmak için bizim ülkede de translate kullanmışcasına aynı söylemleri kullandığına şahit oldum.

Senin için demiyorum bunu genel olarak yazıyorum insanları renklerine göre ayıracak arkadaşlar Amerikada eşit muamele görmeye başlamış ilk siyahi insanlar 60 yaşından küçük yani bu insanları belli başlı suç,fakirlik,eğitim vs. gibi şeylerle suçladığınızda en azından bunu göz önünde bulundurun birde benzer muameleleri bizim ülkede yapmaya başladılar iyice iç içe giriyor siyasi görüşlerimiz hiç hoş bir durum değil.Şu zamanda bile kafatasçılık yapan dünyanın en leş ülkelerinden birine gerek sağcı gerek solcu olsun benzemeye başlamak iğrenç bir şey.

Bu kara mizah değil bu münasip bir meslek erbabı çocukluğu direkt. Gerçi kara mizah yapıyorum diye zırvalayan tiplerin hatırı sayılır bir kısmı öyle zaten.
Bu söylemleri en az 3 kez daha duydum bu arada adam ciddili ırkçı düz ırkçı da değil amerikan sağcısı gibi ırkçı
Ben daha çok yaptığı içeriğe bakıyorum ama tavırları rahatsız edici gelmiş olabilir o konuda bir şey diyemem.

Kingdom Come Deliverance görünüşe göre 1'in üzerine çok fazla şey katmış bu kadar iyi bir oyun beklemiyordum.

Şubat ayı kadar beni heyecanlandıran bir dönem olmamıştı diğer oyunlar da iyi çıkarsa unutulmaz bir dönem olur benim için.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 1, Ziyaretçi: 5)

• Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
    Tasarım Korsanfan V.6.0
    Yukarı Çık