Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

Kingdom Come: Deliverance 2 bu yıl GTA 6'dan daha çok beklediğim tek oyun olabilir.

İlk oyunu 5 yıl önce oynamıştım ve medya tarafından eleştirilmesine rağmen hoşuma gitmişti.
İlk oyunun inanılmaz bir potansiyeli vardı ve oyunun özenerek yapıldığı belliydi.
2020'den beri 2. bir oyun çıkacak mı acaba diye ara sıra araştırıp duruyordum.
Ses sanatçıların ve oyuncuların ara sıra orada burada gözükmesi dışında pek bir ipucu yoktu.
Bir devam oyunun gelmesini en çok istediğim oyunlardan biriydi ve nihayet o gün geldi.

İlk oyunun puanı 69 ve adamlar pes etmeyip, kendilerine ve oyunlarına güvenip bunun karşılığını aldılar.
Yakında çok rahat, birkaç milyon sattık duyurusu da gelir.

Oyunu çıktığı gibi oynamayacağım çünkü bu kadar detay dolu oyunlarda oyunun yapısı gereği birçok bug olabiliyor.
Mesela Baldurs Gate 3 çıktıktan sonra 1000 den fazla bug düzeltilmişti. Dolayısıyla birkaç ay beklemekte fayda var diye düşünüyorum.
Bu arada Baldurs Gate 3 demişken Kingdome Come 2, 2.2 milyon kelime haznesiyle BG3'ün 2 milyonluk kelime rekorunu kırmış oldu.

Bu yıl en çok merak ettiğim oyun battlefield.20 senedir tüm çıkan bf oyunlarını oynadım.Son çıkan rezalet bf2042 i bile oynadık.Bu oyun artık adamların tamammı devammı oyunu olacak.Saniyeler içinde gördüklerimiz direk bf3-bf4 havasını aldım.

Videoyu izlemedim sonra bakacağım kusura bakma ama Adamın oyunda siyahi görünce moralinin bozulduğunu bile görmüştüm pek geride kalır bir yanı yok boğmakla ilgili şaka yaptığını bugün kekonun attığı twitte 2 kez gördüm 1 kere başka bir oyunda daha yaptığını görmüştüm her ırka karşı da böyle mi bilmiyorum ama nedense hep siyahiler olduğunda bunu yapıyor. Normalde böyle şeylerle ilgili pek konuşmuyorum çünkü kendi ülkemizde derdimiz başımızı fersah fersah aşmış durumda ama son zamanlarda sık sık insanların ırkçılık yapmak için bizim ülkede de translate kullanmışcasına aynı söylemleri kullandığına şahit oldum.

Senin için demiyorum bunu genel olarak yazıyorum insanları renklerine göre ayıracak arkadaşlar Amerikada eşit muamele görmeye başlamış ilk siyahi insanlar 60 yaşından küçük yani bu insanları belli başlı suç,fakirlik,eğitim vs. gibi şeylerle suçladığınızda en azından bunu göz önünde bulundurun birde benzer muameleleri bizim ülkede yapmaya başladılar iyice iç içe giriyor siyasi görüşlerimiz hiç hoş bir durum değil.Şu zamanda bile kafatasçılık yapan dünyanın en leş ülkelerinden birine gerek sağcı gerek solcu olsun benzemeye başlamak iğrenç bir şey.
Dünyanın genel ekseriyeti ırklar üzerine politize oldu. Yönetimden halkına kadar. Merkezini de Amerika ve Avrupa tutuyor. Hatta dünyanın kültürünü, politik ajandalarına bile etki ediyor. Medya da bu politik atmosferden etkilendi. Halihazırda bu politik akımlar eğlence sektöründe bulaştı. Ülkende de eğlence ihtiyacını bu ülkelerden aldığı için dolaylı olarak dünyanın neresinden olursan ol; fikirlerini ve davranışını etkiler. Evet, reel yaşamda Türkiye'de yaşayan bir ülke insanıyız. Ancak sosyal yaşamda dijitalde yaşıyoruz.

Dost'a gelirsek, kesinlikle ırkçı biri. Ancak ırkçılığının temelinde hayatının en önemli çoğunluğu sanal dünyada geçmesinden olmasından kaynaklanıyor. Şu anki sanal dünyanın politik atmosferlerinizi biliyorsundur zaten.

Tümevarım konuşursak, "ırkçılık ırkçılıktır" diyebiliriz. Ancak insanın fıtratında var. İnsanoğlu tanımadığı ve kendisinden farklı olana karşı her zaman acımasız ve korumacıdır. Kendisinden olmayanı da yok etme eğilimiyle yaşar. Kendisini bunlardan ayrı tutanlar varsa kendisiyle uzun bir kahve içmek isterim. Ödemesi ondan olursa tabi.

Son düzenleme:

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık