Undecember'a beklerim:dLost arka dönesim var
Mekanikler aklıma geliyor vazgeçiyorum.
Undecember'a beklerim:dLost arka dönesim var
Mekanikler aklıma geliyor vazgeçiyorum.
Zevk almıyorum ondan senden de çok fazla bir ışık görmedim zaten o yüzden Batman Arkham Knigh bitireyim diyorum.Undecember'a beklerim:d
Bir şeyler craftlayıp pazara koydum. Pet parasını çıkarabilirsem oynayacağım:d Çıkmazsa ben de disco'ya bakarım muhtemelen.Zevk almıyorum ondan senden de çok fazla bir ışık görmedim zaten o yüzden Batman Arkham Knigh bitireyim diyorum.
Sanki 2 haftada oyuncu sayısı 300e düşecekmiş gibi duruyorPve yazmışlar ama MOBA olacakmış gibi duruyor. Sinematiği kadar oyun mekanikleri de güzelse denenebilir belki.
Ben bitiremedim originsi yaAc Origins Gold Edition 90 liraya düşmüş gene. Bu sefer görmezden gelemedim biraz yokluktayım oyun konusunda. Dlclerle birlikte Odyssey'den daha çok eğlendirmesini bekliyorum. Yeni üçlemenin en iyi oyunu olarak görmüş çoğunluk Origins'i. Bakalım öyle mi gerçekten.
Ulan bismillah daha indirmeye başlamadım be : / Dünyası cıvıl cıvıl Odyssey dünyasından sonra biraz sıkıcı gelebilir ama buna hazırladım kendimi.Ben bitiremedim originsi ya
Hikayesini izledim YouTube'dan geçtim.
Odessyden sonra çok yavan geldi bana sanki küçük bir kafese sıkışmış gibi hissettim. Valhalla indirdim oynuyorum. Şimdilik hoşuma gitti. Ama puzzle sistemini biraz abartmışlar YouTube olmasa saçma sapan bi mızrak için iki saat ugrasirdim...
Hikayesi iyiydi. Belki de çöl ortamı hoşuma gitmemiştir. Emin değilim ya sen başla yinedeUlan bismillah daha indirmeye başlamadım be : / Dünyası cıvıl cıvıl Odyssey dünyasından sonra biraz sıkıcı gelebilir ama buna hazırladım kendimi.
Geri dönüş yok o oyun bitecek. Mısır mitolojisini de severim zaten oyunda da çok şekil kılıçlar gördüm videolarda. Akar gider bir şekilde.Hikayesi iyiydi. Belki de çöl ortamı hoşuma gitmemiştir. Emin değilim ya sen başla yinede