Yaşlı yaşlı konuşma anasını satayım fifa'da neyin master ligi. Kariyer pek sarmaz da yine de sen bilirsinMaster lig yaparım ya. Online falan gelmez bana:d
Yaşlı yaşlı konuşma anasını satayım fifa'da neyin master ligi. Kariyer pek sarmaz da yine de sen bilirsinMaster lig yaparım ya. Online falan gelmez bana:d
single player olarak değerse alayım yoksa gerek yokWarhammer wermintide 2 ücretsiz steamda nacizane önerim alın dursun.
Adam daha PES'te kalmış mastır lig diyorYaşlı yaşlı konuşma anasını satayım fifa'da neyin master ligi. Kariyer pek sarmaz da yine de sen bilirsin
Sek erkeklerin tercihidir mastır lig dimi @kekomancerAdam daha PES'te kalmış mastır lig diyor
Origins'in hikayesi Odyssey ve Valhalla'ya bin basar bence.Ac Origins Gold Edition 90 liraya düşmüş gene. Bu sefer görmezden gelemedim biraz yokluktayım oyun konusunda. Dlclerle birlikte Odyssey'den daha çok eğlendirmesini bekliyorum. Yeni üçlemenin en iyi oyunu olarak görmüş çoğunluk Origins'i. Bakalım öyle mi gerçekten.
Pes değil de winningte oynuyordum:d 3 maç alınca carlos'u transfer edebiliyordunSek erkeklerin tercihidir mastır lig dimi @kekomancer
Adam carlosu forvete koyanlardan tam bir dinazor olm bizim neslimiz tükenmedi mi ya sjdhdPes değil de winningte oynuyordum:d 3 maç alınca carlos'u transfer edebiliyordun
İmkanı yok hocam god of waru sadece boş ekran olarak çıkarsalar bile god of wara verilir goty sanki verenler çok hakkıyla veriyormuş gibi söylemeyinGOTY ödülü şimdiden hayırlı olsun Elden Ring için.