Sinematik yerine 30 snlik oynanış videosu salsalar keşke..Pve yazmışlar ama MOBA olacakmış gibi duruyor. Sinematiği kadar oyun mekanikleri de güzelse denenebilir belki.
Sinematik yerine 30 snlik oynanış videosu salsalar keşke..Pve yazmışlar ama MOBA olacakmış gibi duruyor. Sinematiği kadar oyun mekanikleri de güzelse denenebilir belki.
Sinematik yerine 30 snlik oynanış videosu salsalar keşke..
Sinematik
30 saniyeden fazla isteseymişsin keşkeSinematik yerine 30 snlik oynanış videosu salsalar keşke..
Hayda.. Yalnız bu oyun da moba:d açık dünya rpg yapmayacak mıydı bunlar? Ben mi yanlış hatırlıyorum..30 saniyeden fazla isteseymişsin keşke
PVE ve Final Boss tabirleri Moba olmadığına işaret, gameplay'de karşıda takım da yok. Çok benziyor ama Moba olmayacak galiba. Lost Ark tarzı bir şey çıkabilir belki.Hayda.. Yalnız bu oyun da moba:d açık dünya rpg yapmayacak mıydı bunlar? Ben mi yanlış hatırlıyorum..
@kekomancer Grup toplanır. Ben ve @Historia ilk ay oyunu bırakırız.PVE ve Final Boss tabirleri Moba olmadığına işaret, gameplay'de karşıda takım da yok. Çok benziyor ama Moba olmayacak galiba. Lost Ark tarzı bir şey çıkabilir belki.
moba olmayacak olsa tek bir harita üzerinden göstermezlerdi:sPVE ve Final Boss tabirleri Moba olmadığına işaret, gameplay'de karşıda takım da yok. Çok benziyor ama Moba olmayacak galiba. Lost Ark tarzı bir şey çıkabilir belki.
@RedTeroR lost ark gibi bir garabete bile direndi adam..@kekomancer Grup toplanır. Ben ve @Historia ilk ay oyunu bırakırız.
Grup 3 ay sonra bırakır.
@RedTeroR bi 3 ay daha oynar.
Lost arka dönesim varmoba olmayacak olsa tek bir harita üzerinden göstermezlerdi:s
@RedTeroR lost ark gibi bir garabete bile direndi adam..