Seni Waifu Impact'tan aşağısı kesmez sanırsam :UÖyle dediğime bakmayın bana göre çöp. Bana göre Historia'nın oynadığı oyunların %90'ı çöp zaten
Acil başka bir oyun bulmamız lazım yayınlar alışkanlık yaptı hem Arthur'da gelip fantazilerini anlatıyor iyi oluyor.
Aynı olay Steam de de var, tamamen ego tatmini bende sevdiğim oyunu yüz de yüz yapıyorum. Tatmin olmak gibi bir şey ya.Play Station oyunlarında %100 başarım yapma isteğinin sebebi nedir? Sadece zevk meselesi mi yoksa "şu oyunu yüzde 100 yap, şu oyundan yüzde 25 indirimi kap" gibi bir olayı mı var?
%76 gibi bi rakam görmek rahatsız edebiliyor. Ben bakmamaya çalışıyorum şahsen. O kupalar çok gıcık olabiliyor.Play Station oyunlarında %100 başarım yapma isteğinin sebebi nedir? Sadece zevk meselesi mi yoksa "şu oyunu yüzde 100 yap, şu oyundan yüzde 25 indirimi kap" gibi bir olayı mı var?
Manitayla oynanan oyun değil miydi oIt takes two'daki A way out referansı güzel olmuş. Fili öldürme görevindeyim şuana kadar en güzel özellik çivi atıp çekiçle vurmaydı. En yaratıcı bölüm de uzaydı.
Manita olmayınca kuzenle oynuyoruz biz :dManitayla oynanan oyun değil miydi o