Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

Oyun Dünyamız

eski dota oynayan arkadaşlar size zahmet bir el atın ilerlemeli rpg gibi bir harita vardı haritanın başında 2 knight bir birine koşuyordu hatırlayan var mı 1 aydır düşünüyorum 😅

Wartales'i yeniden indiriyorum. Güncellemeler eklentiler falan var yenilenmiştir. Zaten başka oyun yok oynayacak... Ya da hiç bir oyun keyif vermiyor ciddi manada :/ Oynayıp zevk aldığım oyunlardan devam :/

Wartales'i yeniden indiriyorum. Güncellemeler eklentiler falan var yenilenmiştir. Zaten başka oyun yok oynayacak... Ya da hiç bir oyun keyif vermiyor ciddi manada :/ Oynayıp zevk aldığım oyunlardan devam :/
Şu eanın jedi oyunlarını oynamış mıydın? Güzel oyunlar. İkincisini daha bitirmedim sonlarındayım da şu ana kadar bu da oldukça iyiydi

Star Wars kültürü yok ben de ya. Sarmaz diye düşünüyorum. :/
Çok aşina olman gerekmiyor bence. Filmleri izlediysen belli bir dönem var. Hikaye de o dönemde geçiyor. Bunu bilsen yeter. Onun haricinde içinde göndermeler vs var da bence o kadar aşina olmasan da seversin. Oynanışı parkur olayları falan güzel. İlk oyun biraz ham, ikinci oyunda daha fazla çeşitlilik var grafik kalitesi vs daha iyi.

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık