Vikingiz şimdi önceliğimiz her zaman köy basmaktır.Assassin's Creed Valhalla oynuyorum. Hala sevişemediğim için çok gerginim. Bir önceki oyun olan Assassin's Creed Odyssey'de sürekli sevişiyodum. Burda hala tık yok. Sıkmaya başladı.
Vikingiz şimdi önceliğimiz her zaman köy basmaktır.Assassin's Creed Valhalla oynuyorum. Hala sevişemediğim için çok gerginim. Bir önceki oyun olan Assassin's Creed Odyssey'de sürekli sevişiyodum. Burda hala tık yok. Sıkmaya başladı.
Orası öyle tabi, doğru da, gerçekçi değil.Vikingiz şimdi önceliğimiz her zaman köy basmaktır.
Ağalar ile şöyle kocaman bir bira devirirdim.Orası öyle tabi, doğru da, gerçekçi değil.
Düşün şimdi gerçekte bu adam olsan, köyü bastın, erkekleri öldürdün. Sonra ?
Şu eanın jedi oyunlarını oynamış mıydın? Güzel oyunlar. İkincisini daha bitirmedim sonlarındayım da şu ana kadar bu da oldukça iyiydiWartales'i yeniden indiriyorum. Güncellemeler eklentiler falan var yenilenmiştir. Zaten başka oyun yok oynayacak... Ya da hiç bir oyun keyif vermiyor ciddi manada :/ Oynayıp zevk aldığım oyunlardan devam :/
Star Wars kültürü yok ben de ya. Sarmaz diye düşünüyorum. :/Şu eanın jedi oyunlarını oynamış mıydın? Güzel oyunlar. İkincisini daha bitirmedim sonlarındayım da şu ana kadar bu da oldukça iyiydi
Çok aşina olman gerekmiyor bence. Filmleri izlediysen belli bir dönem var. Hikaye de o dönemde geçiyor. Bunu bilsen yeter. Onun haricinde içinde göndermeler vs var da bence o kadar aşina olmasan da seversin. Oynanışı parkur olayları falan güzel. İlk oyun biraz ham, ikinci oyunda daha fazla çeşitlilik var grafik kalitesi vs daha iyi.Star Wars kültürü yok ben de ya. Sarmaz diye düşünüyorum. :/