Hızını alamayıp ayarları tavsiye edilenden ultra moda yükseltince dersin böyle tabi :SOyun hakikaten sağlam sistem istiyor...
Oyun bana tavsiye edilen olarak "orta" grafik ayarlarını önerdi ama ben şu an ultra oynuyorum.
Hızını alamayıp ayarları tavsiye edilenden ultra moda yükseltince dersin böyle tabi :SOyun hakikaten sağlam sistem istiyor...
Oyun bana tavsiye edilen olarak "orta" grafik ayarlarını önerdi ama ben şu an ultra oynuyorum.
twit çok dandik bir yer, çok ciddiye almıyorum, bu tarz hesapların hepsi birbirinin laciverti durmadan oaylar çıkıyor arada zaten oradan fire veriyorlar, ben de duyar kelimesi yok ya pek takmıyorum kimseyi.250 liralık şerefi olan bet hesaplara karşı daha duyarlı olmanı beklerdim Bay Sıfır.
twit çok dandik bir yer, çok ciddiye almıyorum, hepsi aynı şeyin laciverti, ben de duyar kelimesi yok ya pek takmıyorum kimseyi.
Orta ile Ultra arasında hiç bir fark yok. Koşmayacaksın sadece. Sanki sürekli arkada bir şeyler yüklüyor gibi.Hızını alamayıp ayarları tavsiye edilenden ultra moda yükseltince dersin böyle tabi :S
Low ayarlarını da denedin mi?Orta ile Ultra arasında hiç bir fark yok. Koşmayacaksın sadece. Sanki sürekli arkada bir şeyler yüklüyor gibi.
Denedim hepsi aynı. Bir 3-5 saniye takılma oluyor sonra sıkıntı yok. Şu an yüksek oynuyorum. Pek sıkıntı yok sadece arada takılma oluyor.Low ayarlarını da denedin mi?
Daldan dala atlıyorsun daha ER'de iki boss kesmedinDenedim hepsi aynı. Bir 3-5 saniye takılma oluyor sonra sıkıntı yok. Şu an yüksek oynuyorum. Pek sıkıntı yok sadece arada takılma oluyor.
40 civarı boss kestim yav irili ufaklı. He ana hikaye olarak büyücüyü kestim en son. ER'nin büyük katkısı oluyor yalnız. Bunda da hoplama zıplama var blok olayı var falan. Elim alıştığı için rahat oluyor. Tabii bu ER'nin aşırı kolay versiyonu.Daldan dala atlıyorsun daha ER'de iki boss kesmedin
wikisinde basit bi tablo vardı çözünürlük düşük başka bi yerden buldum hd, görsele tıklayıp sonra çift tıklayarak tekrar büyütebilirsinizO rakamlar güç ifade ediyorsa komedi. Canon olma ihtimali yok filler fantezi kasan toeiden bile çıkmaz bu kafa