@Mihawk ve hala bağzı olayları yaptığında hiç duymadığın diyaloglar gerçekleşiyor :S bu beni daha çok şaşırtıyor.
Ruiner oynamış mıydın?
@Mihawk ve hala bağzı olayları yaptığında hiç duymadığın diyaloglar gerçekleşiyor :S bu beni daha çok şaşırtıyor.
onu geçen sene aldım daha oynama fırsatı olmadı sıradaki 2340872 oyundan sonra ona da sıra gelir gibi. sorduğuna göre tarzı aynı, cyberpunk temalı diye hatırlıyorum sararrrRuiner oynamış mıydın?
konuşmaya çalışınca dış ses giriyor :D cerberus azcık safMinnoş Cerberus.
konuşmaya çalışınca dış ses giriyor :D cerberus azcık saf
başta bikaç farklı boon ve aspect özellikleri varmış evet ama dekorasyonun tarihini bilmiyorumEv dekorasyonlarını şimdi gördüm. Ben oynarken yoktu. Stoneshard'a bakmış mıydın? O da güzel oyundur.
çok para, 30 lira olursa bi gün alırım
Kasım ayında nioh 2 verilmişti Plus’ta. Kaçırmışsın galiba.Sana Nioh soracaktım tekrar ER'den sonra gider mi diye.. Plusta bulamayınca BB girişeyim dedim:d
Şu modu yap da oynayalım.Önceki konu 1000 sayfaya ulaştığı için buradan devam ediyoruz. Bir önceki konu: https://www.korsanfan.com/konu/oyun-duenyamiz.8545/
Geç kaldık biri yapmış bile...Şu modu yap da oynayalım.