Sana Nioh soracaktım tekrar ER'den sonra gider mi diye.. Plusta bulamayınca BB girişeyim dedim:dElden Ring’den sonra akıcı gelir tabi.
Geçmiş olsun arkadaşlar Keko'yu kaybettik@Dattebayo..! @William cutting @uragiri31
Bloodborne'a başladım
Kombatın bu kadar akıcı olduğunu fark etmemiştim daha önce. 3 sefer oyunu indirip denemiştim. Her seferinde 1 saat moblarla kanlı mücadele edip "sizin yapacağınız oyun gibi" deyip silmiştim. Bugün 1 saatte bossa gelip kestim..
Bloodborne benim için kusursuzluğun tanımıdır. Oynadığım en özel oyunlardan biri olmakla birlikte kesinlikle en iyi FS oyunu da budur. R1'den sonra l1 yaparak silahların değişim esnasında ortaya çıkardıkları özel saldırıları kullanmayı da ihmal etme. Bu oyundaki silahlar tepeden tırnağa özenle tasarlanmış birer tasarım harikasıdırlar.@Dattebayo..! @William cutting @uragiri31
Bloodborne'a başladım
Kombatın bu kadar akıcı olduğunu fark etmemiştim daha önce. 3 sefer oyunu indirip denemiştim. Her seferinde 1 saat moblarla kanlı mücadele edip "sizin yapacağınız oyun gibi" deyip silmiştim. Bugün 1 saatte bossa gelip kestim..
Mevzu sadece kombatsa Nioh'tan ötesi yok bu alemde. BB'yi yalayıp yuttuktan sonra geçersin ona. Sıcak tavaya atılmış tereyağı gibi akar kombatıSana Nioh soracaktım tekrar ER'den sonra gider mi diye.. Plusta bulamayınca BB girişeyim dedim:d
O zaman oynayalım.Japon düşmanı Sekiro oynamasın.
Kombolara bakmadım ama zamanlamayı tutturunca pata küte girebiliyorsun. Baya eğlenceli. ER'nin oyuncu dostu eklentileri de olsa benim için tadından yenmez bir hale gelecekmiş..Bloodborne benim için kusursuzluğun tanımıdır. Oynadığım en özel oyunlardan biri olmakla birlikte kesinlikle en iyi FS oyunu da budur. R1'den sonra l1 yaparak silahların değişim esnasında ortaya çıkardıkları özel saldırıları kullanmayı da ihmal etme. Bu oyundaki silahlar tepeden tırnağa özenle tasarlanmış birer tasarım harikasıdırlar.
Sen zehri aldın kıvama geldin seni daha tutamaz bu oyunlardaki alengirli mevzular. BB'yi sadece kombat olarak ele alma ciddiyim FS ne kadar farkında bilmiyorum ama 2015 yılında kendi zirvelerini görmüş adamlar.Kombolara bakmadım ama zamanlamayı tutturunca pata küte girebiliyorsun. Baya eğlenceli. ER'nin oyuncu dostu eklentileri de olsa benim için tadından yenmez bir hale gelecekmiş..
Atmosferi çok hoş. Oyun Türkçe üstelik. Baya temiz oldu benim açımdan.Sen zehri aldın kıvama geldin seni daha tutamaz bu oyunlardaki alengirli mevzular. BB'yi sadece kombat olarak ele alma ciddiyim FS ne kadar farkında bilmiyorum ama 2015 yılında kendi zirvelerini görmüş adamlar.