Neden? Bende oynamayı düşünüyordum.Far cry 5’i para vermeden oynadığım halde dolandırılmış hissediyorum. Zamanında almayarak iyi karar vermişim. 2 saat sürmeden sildim.
5 yine fena değil, hiç değilse gideri var ama sen birde 6'yı gör... Tarihin en kötü oyunu diyorum.Far cry 5’i para vermeden oynadığım halde dolandırılmış hissediyorum. Zamanında almayarak iyi karar vermişim. 2 saat sürmeden sildim.
Co op oynayınca bir nebze daha çekilir oluyor ben arkadaşı çağırmıştım gel oynayalım diye keyfi on kat artmıştı. O haliyle bile ortalama bir deneyim tabi ama en azından bitirebilmiştim.Far cry 5’i para vermeden oynadığım halde dolandırılmış hissediyorum. Zamanında almayarak iyi karar vermişim. 2 saat sürmeden sildim.
oha 6. far cry mı var ben 3ten sonrasını hatırlamıyorum5 yine fena değil, hiç değilse gideri var ama sen birde 6'yı gör... Tarihin en kötü oyunu diyorum.
3'ten sonrası zaten sadece vakit geçirmelik 4 ve 5'in yoklukta gideri var da 6'yı oyun diye piyasaya süren Ubisoft'un.......oha 6. far cry mı var ben 3ten sonrasını hatırlamıyorum
İlkbaharda gelecek dendi.gow ragnarok'a new game+ modu gelir mi