3>4>1>2>5>63'ten sonrası zaten sadece vakit geçirmelik 4 ve 5'in yoklukta gideri var da 6'yı oyun diye piyasaya süren Ubisoft'un.......
3>4>1>2>5>63'ten sonrası zaten sadece vakit geçirmelik 4 ve 5'in yoklukta gideri var da 6'yı oyun diye piyasaya süren Ubisoft'un.......
Far cry 3 oyna daha iyi. 5 kere bitirmişsen altıncıya başla bundan fazla zevk alırsın.Neden? Bende oynamayı düşünüyordum.
6'yı dahil etmesek? Blood Dragon falan koy onun yerine ya da New Dawn.3>4>1>2>5>6
Halbuki beklentim de vardı ha 6'dan :S Patlamanın böylesi...6'yı dahil etmesek? Blood Dragon falan koy onun yerine ya da New Dawn.
Çok kötü cidden. Game Pass'e geldi diye biraz bakayım dedim. Oyunsuz kaldığım dönemde yükledim bir de ama sıfır keyif verdi.Far cry 5’i para vermeden oynadığım halde dolandırılmış hissediyorum. Zamanında almayarak iyi karar vermişim. 2 saat sürmeden sildim.
Gus reis ve Danny Trejo'ya üzüldüm ben, o boktan şeyin içinde yer almışlar birdeHalbuki beklentim de vardı ha 6'dan :S Patlamanın böylesi...
Evet çoktan hem de. Ama Fc3 hala oynatıyor kendini. 6 ayda bir paso oynarım. Sıkmıyor oyun.Far Cry artık miladını doldurdu gibi geliyor bana. Adam akıllı yenilikler yapmadan eski şaşalı günlerine ulaşamaz.