puhahaha aldım 10 like'a fotoğraf atarım :FPs 2 almayı düşünüyorum :F
puhahaha aldım 10 like'a fotoğraf atarım :FPs 2 almayı düşünüyorum :F
Parkurdan dolayı dying light 2 bence.Days Gone mi, Dying Light 2 mi ahali?
Dying Light çok iyiydi de ikinci oyunu çok öven görmedim tereddütteyim o yüzden.Parkurdan dolayı dying light 2 bence.
İkisi de orta seviye oyun denebilir. Açık dünya, orda burda adam- zombie vur parçala temizle.Days Gone mi, Dying Light 2 mi ahali?
Ya öyle muhteşem değil zaten 2. oyun ama parkur mekanikleri övülüyor.Dying Light çok iyiydi de ikinci oyunu çok öven görmedim tereddütteyim o yüzden.
O zaman salayım bunları, kış indirimlerini daha iyi değerlendirmek lazım.İkisi de orta seviye oyun denebilir. Açık dünya, orda burda adam- zombie vur parçala temizle.
Eğer hikaye, kırsal dünya, omuz üstü bakış açısı, motosiklet ve ateşli silahlar seviyorsan Days Gone öneririm.
Dying Light 2'yi ise parkur, şehir içi dünya, yakın dövüş ve birinci şahıs bakış açısını seviyorsan öneririm.
Şöyle bir not düşeyim Dying Light 1'de ateşli silahlar vardı ama ikinci oyunda yok.
Ha oyun uzun sürsün ve baya oyalasın diyorsan Dying Light 2 daha uzun süre götürür.
Güzel oyun dl2. Millet gereksiz gömüyor bence. Çok süper değil ama eğlendirir uzun bir süre bence.O zaman salayım bunları, kış indirimlerini daha iyi değerlendirmek lazım.
Dying light 1 daha güzel. Ama 2’yi de days gone’dan fazla sevmiştim. Oyun iyi ama ilk oyun o kadar yıl geçmesine rağmen günlük oyuncu sayısı dl2’den fazla hala. Daha özel bi oyundu. O yüzden fazla övgü almıyor dl2.Days Gone mi, Dying Light 2 mi ahali?