Dudakları tutturamamışlar
Yennefer hanımefendinin elbisesi güzelmiş. İyi günler.
Dudakları tutturamamışlar
Bence o kadar kötü olmamış.Berbat
Hikaye açısından bir farkı yok. Kıyafet, ekipman eklemeleri falan var. Yani oyunu değiştiren inanılmaz farklar yok. İnsanlar neden bu kadar dert ediyor anlamıyorum. Böyle bir oyunu beleş şekilde oynamanın keyfini çıkarmak yerine director's cut ı neden alamadım diye hayıflanmanın anlamı yok. Bunu sizin için söylemiyorum bu arada çok fazla insanın söylendiğini gördüm. İnsan psikolojisi sanırım.Umarım çok farkları yoktur
Berbat
Baya kötü. Gece yarısı yayınlanan ucuz aksiyon filmi dublajı.Bence o kadar kötü olmamış.
Çünkü hiç doğal değil, kitap gibi konuşuyorlar, tonlamaları çok kötü.Çok sırıtmış konuşmalar.
Çünkü hiç doğal değil, kitap gibi konuşuyorlar, tonlamaları çok kötü.
Türk dublajcılığı ne hallere düşmüş. Lotr dublajından nerelere
Zaten o youtube kanalı yapmış dublajı. O yüzden genel anlamda kalitesiz. Ben getirdikleri seslendirmenleri sevdim. Keşke bu seslendirmenler ile daha kaliteli bir ortamda yapılsa dublaj.Baya kötü. Gece yarısı yayınlanan ucuz aksiyon filmi dublajı.
Dost Kayaoğlu oyundaki sincabı seslendiriyor yanılmıyorsam.Thor'u Bora Sivri seslendirmiş. Sünger Bob'ta Patrick'i seslendiriyordu.
Evet ona da baktım. Onun konuşması ve sesi iyi ama ben kendisini pek yakıştıramadım karaktere.Dost Kayaoğlu oyundaki sincabı seslendiriyor yanılmıyorsam.
Gta 5 aynı sorunlar çıktı. Normalde sitenin belli bir trafiği olur ona gore kaynak ayrılır. Böyle yüksek trafik cekecek olaylarda kaynakları onceden arttırmak gerekir . Yoksa boyle çökmeler yasanabiliyor.Gta 5e dayandı bu server death strandingde nasıl çöküyor ya