Ben de almayı düşünüyordum ilaç oldu
Fallout 1,2 ve Tactics ücretsiz veriliyor epic gameste. Almak istiyordum zam gelince alamamıştım ilk kez epic istediğim bir şey veriyor. Artık bütün falloutlara sahibim.
Ben de almayı düşünüyordum ilaç oldu
Fallout 1,2 ve Tactics ücretsiz veriliyor epic gameste. Almak istiyordum zam gelince alamamıştım ilk kez epic istediğim bir şey veriyor. Artık bütün falloutlara sahibim.
Valla ben de öyle çok incelemedim. Hissiyata göre oynuyorum tamamen. Ön tarafta tank olarak sadece Magellan var. Diğerleri warrior; Garp ve Luffy. Luffy'yi oyun sürekli bedavaya geliştirmeni sağlıyor (sen level atladıkça) o yüzden onu takımına kesinlikle koymanı öneririm. Arkada da genelde iki asas (Shanks ve Rayleigh) ve bir support (New World Chopper en iyisi) kullanıyorum. Full hasar vurmam gereken bosslarda vs. Chopper çıkarıp warrior ya da asas da koyabiliyorum.Usta formasyonu nasıl yapıyorsun? Kaç tank, kaç warrior vs. kullanıyorsun? Ben iki tane tankı öne attım, arkaya iki asas bir support koydum. İdeal midir?
Az önce paralı oldu. Site çökmüştü.Oyun ücretsiz mi anlamadım. Bende 197 tl fiyat gösteriyor.
Muhtemelen site çöktüğü için paralı yaptılar. Serverleri ayarlayıp tekrar ücretsiz yapacaklarını düşünüyorumOyun ücretsiz mi anlamadım. Bende 197 tl fiyat gösteriyor.