Hikayesi var mı peki? Yoksa önüne kim çıkarsa girişme oyunumu?Çok güzel oyun da alışana kadar zor oyun alışman lazım pratik yapman lazım combatına. Bir iki saat oynayayım kafa dağıtayım oyunu değil pek.
Hikayesi var mı peki? Yoksa önüne kim çıkarsa girişme oyunumu?Çok güzel oyun da alışana kadar zor oyun alışman lazım pratik yapman lazım combatına. Bir iki saat oynayayım kafa dağıtayım oyunu değil pek.
Hikayesi var da genel olarak önüne çıkana gömdüğün bir oyunHikayesi var mı peki? Yoksa önüne kim çıkarsa girişme oyunumu?
Soulslike oyunlarının hikayesi oluyor mu? Oyun camiasına yabancıyım daha geçenlerde laptop aldım. Eskilerin acısını çıkarıyorum biraz.Soulslike tarzı seviyorsan bir şans verebilirsin, sevmiyorsan hiç bulaşma derim.
Sekiro'nun hikayesi var da, diğerlerini tam bilemiyorum. Uzak durduğum bir oyun tarzıSoulslike oyunlarının hikayesi oluyor mu? Oyun camiasına yabancıyım daha geçenlerde laptop aldım. Eskilerin acısını çıkarıyorum biraz.
Çok feci mevzular dönüyor o oyunlarda da bunu sana direkt anlatmıyor eşya tanımlarından NPC diyaloglarına kadar her şeye odaklanıp kafanda birleştirmen gerekiyor hikayeyi. Çoğu kimse bununla uğraşmadığından oyunlar bittikten sonra lore videoları düşüyor nete oradan bakıyor insanlar. Sekiro daha net ama bu konuda anlattığı şey belli izlediğin yol belli.Soulslike oyunlarının hikayesi oluyor mu? Oyun camiasına yabancıyım daha geçenlerde laptop aldım. Eskilerin acısını çıkarıyorum biraz.
Dualsense’e acımıyorum da parasına yazık. Arka tuşu olan düzgün bişeye geçmek istiyorum aslında ama cüzdan kaldıramaz o yükü.Kim dedi sana en yüksek zorlukta fantezi yap diye. Bozulan dualsense ise içim yanar. Yolla direkt garantiye
hocam ben gelirimde eminim annesinin karnından çıkar çıkmaz lazer silahını yalamış yutmuş insanlar bana nefes aldırmazHalf-Life server kurup birlikte oynayalım. Gelmek isteyenler olur mu?
Mesela ben.hocam ben gelirimde eminim annesinin karnından çıkar çıkmaz lazer silahını yalamış yutmuş insanlar bana nefes aldırmaz