Panda tam gaz adamı oyunun dandik dandik yan görevleri olmasına rağmen yapılmış en iyi oyun falan demişti bu kadar uzun süredir oyunlarla haşır neşir olan birisinin bunları demesi aşırı saçma sapan bir şeydi yaPintipanda GoW ile 7,5 milyondan fazla izleme almış. @ƊƛƝƬЄ
Panda tam gaz adamı oyunun dandik dandik yan görevleri olmasına rağmen yapılmış en iyi oyun falan demişti bu kadar uzun süredir oyunlarla haşır neşir olan birisinin bunları demesi aşırı saçma sapan bir şeydi ya
Oyunu çok iyi sunduğu doğru önceki oyunlardaki detaylara çalışıp giriştiği belliydi yani emek vermişti buna katılıyorum işteOyunu koyduğu seviye saçma gelebilir. Oyunu sunuş şekliyle en başarılı yayıncı oldu benim gözümde.
Oyunu çok iyi sunduğu doğru önceki oyunlardaki detaylara çalışıp giriştiği belliydi yani emek vermişti buna katılıyorum işte
Elden Ring'i daha çok sevdim demişti ama net bilmiyorum bu son oyunu hangi seviyeye koyduğunu.
Ya bi... git bilader be yav he kainatın en iyisi az biraz beyne kan gittikten sonra yapaydın yorumunu keşke
İşte şey diyoruzz ''panda be ne kadar iyi adam bee efendi gibi oynuyor'' falan sonra fallout new vegas bitiremeyen adam bunları söylüyor. Gerçi bu adam zorlasan erzurumu bile överdiYa bi... git bilader be yav he kainatın en iyisi az biraz beyne kan gittikten sonra yapaydın yorumunu keşke
Duydum ben de onu, normaldir. Kaliteli içerik ve kaliteli içerik üreticisi...Pintipanda GoW ile 7,5 milyondan fazla izleme almış. @ƊƛƝƬЄ
Doğru demiş. İkinci sıraya da Last of Us 1 falan gelir herhalde, Elden Ring ilk yüze girse iyi.