Umarım keyifli vakit geçirirsiniz. 2. oyunun pcye gelişi ilkinden daha erken olur.
PS olmadığı için zamanında izleyip bitirmiştim ama yeni oyun pcye çıkana kadar kendim tekrar oynayıp oyunun keyfine varacağım. Umarım ragnorak hızlıca gelir pcye.
Bir kişiyi daha kaybettik.Fifa Ultimate Team bataklığına düştüm... Allah sonumu hayır etsin
Üstüne Warzone'a da başladım. Hafif hafif gamepad ile alışmaya başladım. Bu iki oyun sömürecek beni.
Valla diğer oyunlara vakit ayıramıyorum hiç Bir Pentiment vardı mesela. Açasım gelmiyor şu anBir kişiyi daha kaybettik.
neyse hocam böylesi daha iyi olabilir benim gibi ruhunuzu şeytana satmanıza gerek kalmayacak sadece 1-2 oyunla uğraşırsanız en azından. Oyun alırken steamin kur güncellemesi geldi diye 2 indirimdir para bitiktirip her şeyi sömürmeye çalışıyorumValla diğer oyunlara vakit ayıramıyorum hiç Bir Pentiment vardı mesela. Açasım gelmiyor şu an
Bağımlılık yapacak oyunlara sardım baya. Üstüne bir de Crusader Kings'e başladım. Türkçe yamasını baya beğendim. Baya sarıyor.
Valla aynı dertten bende muzdaribim. Modern Warfare 2'nin 1200liralık fiyatını görünce Warzone yüklemeye karar verdim.neyse hocam böylesi daha iyi olabilir benim gibi ruhunuzu şeytana satmanıza gerek kalmayacak sadece 1-2 oyunla uğraşırsanız en azından. Oyun alırken steamin kur güncellemesi geldi diye 2 indirimdir para bitiktirip her şeyi sömürmeye çalışıyorum
Bende külüstürümden bir şey oynayamıyorum geforce nowa zam gelmesin diye dualar ediyorumValla aynı dertten bende muzdaribim. Modern Warfare 2'nin 1200liralık fiyatını görünce Warzone yüklemeye karar verdim.
Game Pass'e oyunlar gelse de oynasak diye bekliyoruz öyle.