Warhammer evreni dizi veya film için fazla vahşet içeriyor yakın bir tarihte böyle bir girişimin olacağını sanmam.Warhammer için bir film dizi falan hala yapmadılar mı? Ucundan biraz bakmıştım materyali bol olan bir seri.
İzometrik arpgsini oynamıştım psde. Kötüydü:/2010 da mmo oyununu oynuyorduk bunun. Sona firma battı mı ne oldu bişiler oldu kapandı. Geniş evren her anlamda bir ara sarmıştım loresine sonra kaldı...
Ragnarok’u da oynarsan ordaki son zorluğu daha çok seversin. Runic saldırıları kıstıkları için ayarsız olmuyorsun ama onlar yokken çaresiz de kalmıyorsun. İlk 4-5 saat baya rahattı benim.Gerçekten eğlenceli ama, oyunun mekaniklerine tam olarak adapte olman gerekiyor çoğu şeyi öldürebilmen için. Normal zorluklar sıkıcı gelecek artık bana
Runicleri geliştirince biraz rahat ettim dediğin gibi, ama 1 lv bıçaklarla 5lv ve 4lvlardan oluşan bir yaratık ordusuna karşı verdiğim savaşı unutabileceğimi sanmıyorum
Onu bilmiyorum. Eski ise normaldir adam gibi firma eline alıp girmedi şu evrene. Star wars gibi emcüklenir de işte...İzometrik arpgsini oynamıştım psde. Kötüydü:/
Oyun bu. Baya yeniymiş hatta.Onu bilmiyorum. Eski ise normaldir adam gibi firma eline alıp girmedi şu evrene. Star wars gibi emcüklenir de işte...
Warhammer 40k değil galiba.Oyun bu. Baya yeniymiş hatta.
Warhammer: Chaosbane on Steam
In a world ravaged by war and dominated by magic, you must rise up to face the Chaos hordes. Playing solo or with up to four players in local or online co-op, choose a hero from four character classes and prepare for epic battles wielding some of the most powerful artefacts of the Old World.store.steampowered.com
Evrene hakim olmadığım için bu da o evrenin bir oyunu zannetmiştim..Warhammer 40k değil galiba.
Yok, sadece tanıtımı yapılacaktı.La yeni sezon mu geldi poe de ? @kekomancer