Lan yinemi elendin sen. Hemde kampa rağmen.Takım maçı satmış, sen çocuğunla ilgilensene kardeşim. Tebrikler azizim.
Şu 4-2-4ü bırak artık.
Lan yinemi elendin sen. Hemde kampa rağmen.Takım maçı satmış, sen çocuğunla ilgilensene kardeşim. Tebrikler azizim.
Abi taktiğini 4-3-3 falan çevir bence, baktığım kadarıyla güçlü takımların çoğu bunu kullanıyor. Seninki biraz daha kontra oynayan küçük takımlar için gibi geliyor.Takım maçı satmış, sen çocuğunla ilgilensene kardeşim. Tebrikler azizim.
Sorma ya,takım beni kovmaya çalışıyor gibi.Lan yinemi elendin sen. Hemde kampa rağmen.
Şu 4-2-4ü bırak artık.
Başta 4-3-3 denedim ama kötü başladım. Bu agresif kısmını mı beceremedim, üstümde bir uğursuzluk var ya, sistem değişeceğim. Senin dediğine geçeyim. Saol.Abi taktiğini 4-3-3 falan çevir bence, baktığım kadarıyla güçlü takımların çoğu bunu kullanıyor. Seninki biraz daha kontra oynayan küçük takımlar için gibi geliyor.
3-4-3 dene bi.Sağlam taktik gibi duruyor.Orta sahan sağlam ise pas oyunu ile bir şeyler olur belki.Sorma ya,takım beni kovmaya çalışıyor gibi.
Başta 4-3-3 denedim ama kötü başladım. Bu agresif kısmını mı beceremedim, üstümde bir uğursuzluk var ya, sistem değişeceğim. Senin dediğine geçeyim. Saol.
Bizde 100 lük oyuncular ama en kötü takım bile 100 üstü olmuş. Yeni lig de kötü takım alacağım. Diğer lige hazırlanın.3-4-3 dene bi.Sağlam taktik gibi duruyor.Orta sahan sağlam ise pas oyunu ile bir şeyler olur belki.
Liverpoolu verseydiler şimdi zirveye ortaktım.Küçük enişteyi kızdırdılar şimdi gelsin kamplar gitsin liderliklerBizde 100 lük oyuncular ama en kötü takım bile 100 üstü olmuş. Yeni lig de kötü takım alacağım. Diğer lige hazırlanın.
O kadar jeton var mı sende? Bu görevlere bak, chatten mesaj atınca falan başta jeton veriyordu. Başarılardan görürsün. Onları biraz dene, lig bitince de jeton veriyor. Kamp gereksiz ya.Liverpoolu verseydiler şimdi zirveye ortaktım.Küçük enişteyi kızdırdılar şimdi gelsin kamplar gitsin liderlikler
İki hak var herhalde kamp basmaya.İkisinide çelsiye basacam Dabıl kill atıcam ona.Jeton falan gereksiz.Bilek hakkı ile yenmek daha iyi.Olmadı şu kişisel birikime para atabiliyorsun herhalde.Eğer başka ligde kullanabiliyorsan o parayı satarım tüm oyuncuları son 2 3 haftaO kadar jeton var mı sende? Bu görevlere bak, chatten mesaj atınca falan başta jeton veriyordu. Başarılardan görürsün. Onları biraz dene, lig bitince de jeton veriyor. Kamp gereksiz ya.
Her lig kendine özel, para aktarma yok. Aynı maçta 2 antrenman yapma boşa ama gizli de bas taktiğini göremez.İki hak var herhalde kamp basmaya.İkisinide çelsiye basacam Dabıl kill atıcam ona.Jeton falan gereksiz.Bilek hakkı ile yenmek daha iyi.Olmadı şu kişisel birikime para atabiliyorsun herhalde.Eğer başka ligde kullanabiliyorsan o parayı satarım tüm oyuncuları son 2 3 hafta